Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsNow] Κρήτη - Ολλανδία και το χειμώνα
#1
Οι δυνατότητες επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη, κατά τους χειμερινούς μήνες, εξετάστηκαν, χθες βράδυ, σε σύσκεψη που... πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη, Σταύρου Αρναουτάκη, των τουριστικών φορέων του νησιού, των τουριστικών πρακτόρων, των ξενοδόχων, των διευθυντών ξενοδοχείων, του ΟΛΗ, της ΥΠΑ αλλά και του εκπροσώπου της Ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας «Transavia» που κατέθεσε πρόταση για αεροπορική σύνδεση Ολλανδίας και Κρήτης τον Χειμώνα 2012-2013.

Ο εκπρόσωπος της «Transavia»,στην Ελλάδα Θεόδωρος Αλεξανδρόπουλος,σύμφωνα με το Cretalive.gr, ανέφερε ότι η εταιρεία εξετάζει την δυνατότητα τον φετινό Χειμώνα να συνδέει αεροπορικά δύο φορές την εβδομάδα την Ολλανδία με την Κρήτη (Ηράκλειο), στο πλαίσιο κάποιων διευκολύνσεων που περιλαμβάνουν εκπτωτικά πακέτα από τους τουριστικούς πράκτορες, και τους ξενοδόχους του νησιού, όπως επίσης να μελετηθεί το ενδεχόμενο μείωσης του τέλους εκσυγχρονισμού ανάπτυξης αεροδρομίων (λεγόμενο ‘σπατόσημο’).

«Καλέσαμε σήμερα τους εμπλεκόμενους τουριστικούς φορείς για να ακούσουμε την πρόταση της «Transavia» για να έχουμε και την χειμερινή περίοδο αεροπορική διασύνδεση της Ολλανδίας με την Κρήτη, που σημαίνει την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου τον ερχόμενο Χειμώνα. Θα συζητήσουμε την πρόταση της αεροπορικής εταιρείας με τους τουριστικούς φορείς του νησιού με στόχο να έχουμε τουρισμό στην Κρήτη και την Χειμερινή περίοδο τόσο από την Ολλανδία όσο και από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως είναι η Γαλλία» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και συμπλήρωσε: «Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την διαφημιστική προβολή της Κρήτης στο εξωτερικό και ήδη θα πρέπει να πω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ άλλων μεγάλη διαφημιστική καμπάνια-προβολή της Κρήτης στο τουριστικό δορυφορικό κανάλι Travel Channel και αναμένουμε να υπάρξουν θεαματικά αποτελέσματα».

Tromaktiko
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)