Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zougla.gr] Nέοι κανονισμοί στη μεταφορά αποσκευών με τις πτήσεις της Olympic Air
#1
Σε κάθε αεροπορικό ταξίδι η προετοιμασία και η μεταφορά αποσκευών μπορεί να είναι μια ευχάριστη διαδικασία και σημαντικό μέρος της απόλαυσης των διακοπών μας, αν οργανωθούμε σωστά.

Η Olympic Air, στο πλαίσιο της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους επιβάτες, αναμόρφωσε πρόσφατα τους όρους και τους κανονισμούς μεταφοράς αποσκευών και ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές αυτές, που θα ισχύσουν στις πτήσεις της από την 1η Ιουλίου του 2012.

Στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού η επιτρεπόμενη αποσκευή για επιβάτες οικονομικής θέσης μπορεί να φτάνει σε βάρος τα 20 κιλά. Για τους επιβάτες της θέσης Premium Economy το βάρος της αποσκευής μπορεί να είναι μέχρι και 25 κιλά, ενώ οι επιβάτες της Business Class μπορούν να μεταφέρουν δύο αποσκευές βάρους 30 κιλών η καθεμία. Οι κάτοχοι καρτών Silver ή Gold του Travelair Club μπορούν να μεταφέρουν περισσότερες και βαρύτερες αποσκευές, σύμφωνα με τον πιο κάτω πίνακα.

[Εικόνα: aposkeues.jpg]

Όσον αφορά στις χειραποσκευές, οι επιβάτες διακεκριμένης θέσης επιτρέπεται να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές έως 12 (8+4) κιλά με μέγιστες διαστάσεις: 55 εκ. x 40 εκ. x 23 εκ. ή 57 εκ. x 54 εκ. x 15 εκατοστά. Οι επιβάτες οικονομικής θέσης επιτρέπεται να μεταφέρουν μία χειραποσκευή έως 8 κιλά με μέγιστες διαστάσεις: 55 εκ. x 40 εκ. x 23 εκατοστά. Για βρέφη δικαιολογείται η μεταφορά μίας χειραποσκευής με τα απαραίτητα για τη διατροφή και την υγιεινή τους, αναλόγως της διάρκειας πτήσης (μέγιστο 6 κιλά).

Oι επιβάτες που ταξιδεύουν μεταφέροντας μαζί τους αθλητικό ή άλλου είδους ειδικό εξοπλισμό μπορούν να υπολογίσουν την ποσότητα και το είδος που θα πάρουν μαζί τους, όπως: πέδιλα σκι, καταδυτικό εξοπλισμό, ποδήλατο, ιστιοσανίδα, είδη ψαρέματος, canoe, snowbike, κ.λπ., σύμφωνα με τις πρόσθετες οδηγίες στην ιστοσελίδα της Olympic Air.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα όρια βάρους, διαστάσεων και τις αντίστοιχες χρεώσεις οι επιβάτες μπορούν να βρουν στην εταιρική ιστοσελίδα www.olympicair.com.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [in.gr] Συμφωνία της Olympic Air με την KLM για συνεργασία στις πτήσεις τους GeorgIrisbus 0 1.801 17-09-2011, 11:34 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)