Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
Γραμμή 1 του μετρό σήμερα κατά τις 7.20 μ.μ. Το τρένο προς Κηφισιά μόλις έχει φτάσει στο σταθμό του Αγίου Νικολάου και ενώ οι επιβάτες του σταθμού αποβιβάζονται , ένας ζητιάνος κάνει τη δουλειά του, ως είθισται, στο βαγόνι. Με το που κλείνουν οι πόρτες, ένα αγόρι γύρω στα 15, έχοντας αποβιβαστει, κλώτσησε με δύναμη την πόρτα του βαγονιου ραγιζοντας το τζάμι της και πανικοβαλλοντας το γεμάτο βαγόνι. Δεν διαπίστωσα αν υπήρχε κάποια σύλληψη καθώς αναχωρησαμε αμέσως...
Απάντηση
(03-03-2016, 01:12 AM)konnos Έγραψε: Γραμμή 1 του μετρό σήμερα κατά τις 7.20 μ.μ. Το τρένο προς Κηφισιά μόλις έχει φτάσει στο σταθμό του Αγίου Νικολάου και ενώ οι επιβάτες του σταθμού αποβιβάζονται , ένας ζητιάνος κάνει τη δουλειά του, ως είθισται, στο βαγόνι. Με το που κλείνουν οι πόρτες, ένα αγόρι γύρω στα 15, έχοντας αποβιβαστει, κλώτσησε με δύναμη την πόρτα του βαγονιου ραγιζοντας το τζάμι της και πανικοβαλλοντας το γεμάτο βαγόνι. Δεν διαπίστωσα αν υπήρχε κάποια σύλληψη καθώς αναχωρησαμε αμέσως...
Υποτίθεται οτι στους σταθμούς υπάρχει άνθρωπος απο ιδιωτική ασφάλεια. Τωρα αν τους κατάργησαν η' τους περιόρισαν, ο καθένας μπορεί να κάνει βανδαλισμούς ανενόχλητος. Οσο για τους ζητιάνους έχουν πιά μονιμοποιηθεί, η προέλευσή τους είναι ...πολυεθνική και βέβαια το σκεπτικό τους είναι ο,τι αρπάξουμε !

[edit mod] Διόρθωση διπλού post.
Απάντηση
Χαμος σημερα στον ΗΣΑΠ, με την γραμμη να εχει τουλαχιστον 3 συρμους τοπικους Ταυρος-Ανω Πατησια με 6' λεπτα και 12λεπτα τα Τερματα!
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
(05-03-2016, 04:37 PM)MrVanHool Έγραψε: Χαμος σημερα στον ΗΣΑΠ, με την γραμμη να εχει τουλαχιστον 3 συρμους τοπικους Ταυρος-Ανω Πατησια με 6' λεπτα και 12λεπτα τα Τερματα!
Γίνεται κάτι και έχει αυξημένη κίνηση; Και κάτι άλλο τα εξτρα δρομολόγια πως προέκυψαν; Που βρεθηκαν οι παραπάνω οδηγοί εννοω
Απάντηση
(05-03-2016, 06:01 PM)georgio Έγραψε: Γίνεται κάτι και έχει αυξημένη κίνηση; Και κάτι άλλο τα εξτρα δρομολόγια πως προέκυψαν; Που βρεθηκαν οι παραπάνω οδηγοί εννοω

Δεν έχει extra δρομολόγια. Μειωμένα έχει για την ακρίβεια.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
Από χθες, Σάββατο, η πλειονότητα των ακυρωτικών μηχανημάτων των σταθμών της γραμμής 2 του Μετρό (δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω τη γραμμή 3 για να δω αν συμβαίνει το ίδιο και εκεί), είτε έχουν αφαιρεθεί είτε είναι καλυμμένα και εκτός λειτουργίας (έχουν παραμείνει 1-2 ακυρωτικά ανά σταθμό).

Να φανταστώ πως αρχίζουν προετοιμασίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο;
Απάντηση
(07-03-2016, 01:57 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Από χθες, Σάββατο, η πλειονότητα των ακυρωτικών μηχανημάτων των σταθμών της γραμμής 2 του Μετρό (δεν έτυχε να χρησιμοποιήσω τη γραμμή 3 για να δω αν συμβαίνει το ίδιο και εκεί), είτε έχουν αφαιρεθεί είτε είναι καλυμμένα και εκτός λειτουργίας (έχουν παραμείνει 1-2 ακυρωτικά ανά σταθμό).

Να φανταστώ πως αρχίζουν προετοιμασίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο;
Κ γω το παρατήρησα και λεω τι γινεται!! Άντε επιτελους..με το ηλεκτρονικο εισητηριο και τις μπαρες έχουμε λύσει τη λαθρεπιβίβαση. Και αν λαβουμε υποψιν μας ότι η πλειονοτητα των λεωφοριακων γραμμων είναι κυκλικές δεν χρειάζεται καν έλεγχος στα λεωφορεια
Απάντηση
Στην ηχητική αναγγελία στάσεων του ηλεκτρικού, στο σταθμό του Φαλήρου, προστέθηκε και το "σύνδεση με τις γραμμές 3,4 του τραμ", κάτι που δεν υπάρχει στο μετρό καθώς ακούγεται μόνο το "σύνδεση με τραμ".
Απάντηση
(19-04-2016, 10:23 PM)konnos Έγραψε: Στην ηχητική αναγγελία στάσεων του ηλεκτρικού, στο σταθμό του Φαλήρου, προστέθηκε και το "σύνδεση με τις γραμμές 3,4 του τραμ", κάτι που δεν υπάρχει στο μετρό καθώς ακούγεται μόνο το "σύνδεση με τραμ".

Το μήνυμα αυτό στον Ηλεκτρικό υπάρχει χρόνια τώρα. Με την υπάρχουσα δρομολόγηση στο Τραμ, με την οποία υπάρχει αναχώρηση συρμών από κάθε τερματικό προς τις άλλες δύο κατευθύνσεις, είναι περιττή οποιαδήποτε άλλη προσθήκη πέραν του μηνύματος "Σύνδεση με τραμ".
Απάντηση
(19-04-2016, 11:07 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Το μήνυμα αυτό στον Ηλεκτρικό υπάρχει χρόνια τώρα. Με την υπάρχουσα δρομολόγηση στο Τραμ, με την οποία υπάρχει αναχώρηση συρμών από κάθε τερματικό προς τις άλλες δύο κατευθύνσεις, είναι περιττή οποιαδήποτε άλλη προσθήκη πέραν του μηνύματος "Σύνδεση με τραμ".

Σωστά, λογικά δεν θα το είχα παρατηρήσει τόσο καιρό!Cool
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)