Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
(24-12-2013, 02:23 AM)christos126 Έγραψε: Τραγικές συχνότητες υπήρχαν στις 2 κατευθύνσεις της γραμμής 3 του μετρό, νωρίτερα απόψε στο σταθμό του Συντάγματος (κατά τις 19:30-20:00)... με το που κατεβαίνω στην αποβάθρα προς Αεροδρόμιο (ήταν γεμάτη κόσμο, καθώς δεν είχε περάσει για 8-10 λεπτά, μάλλον κατ' εξακολούθισιν), έρχεται μετρό προς Πλακεντίας μετά από ακόμα 5 λεπτά και φυσικά γίνεται το σώσε... δεν χωράω καν να μπω, και το επόμενο μετρό έρχεται ξανά σε 13 λεπτά, προς Αεροδρόμιο, σαρδελλοκούτι επίσης... στην απέναντι αποβάθρα πέρασε επίσης μόνο 1 συρμός μέσα σε ένα τέταρτο... Η μόνη ανακοίνωση που ακούστηκε απο τα μεγάφωνα σε όλη τη διάρκεια αυτή ήταν να προσέχουμε τα αντικείμενά μας στο συνωστισμό... παίρνεις τώρα τα κανάλια ή δεν τα παίρνεις... ?

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό μάλλον έχουν κάτι παραπάνω σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους που δούλευαν κανονικά εχθές.

Η ΣΤΑΣΥ έγινε ο μόνος συγκοινωνιακός φορέας που σε εργάσιμη μέρα, με ανοιχτά σχολεία, πανεπιστήμια, υπηρεσίες και καταστήματα, με εορταστικό ωράριο κιόλας (09:00-21:00), άφησε στην απογευματινή αιχμή το Μετρό με δρομολόγια ανά 10'!

Αλλά τι άλλο να περιμένεις σε μια εταιρεία που πρέπει να στέκεται σούζα στις ορέξεις του κάθε συνδικαλίσταρα.
Απάντηση
Σε λειτουργία πλέον εκδοτήρια εισιτηρίων και σε ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ!
http://www.stasy.gr/index.php?id=77&L=alvhipci
Απάντηση
Ρε παιδιά τι χάλι είναι αυτό με τους χάρτες στους σταθμούς της Γραμμής 1... Σήμερα ήμουν στον σταθμό του Φαλήρου και ακόμα ο χάρτης του σταθμού απεικόνιζε με διακεκομμένη γραμμή την επέκταση προς Αιγάλεω! Τόσο παλιός! Το ίδιο είχα παρατηρήσει πριν καιρό και στο σταθμό του Θησείου. Την επόμενη φορά θα τους βγάλω φωτογραφία!
Απάντηση
Μέχρι πρότεινος, ίσως και ακόμα, χάρτης επί της Βασιλίσσης Σοφίας έξω από το σταθμό του Μεγάρου Μουσικής έδειχνε με διακεκομμένη γραμμή το Σύνταγμα-Μοναστηράκι [img]images/smilies/tongue.gif[/img] (έκδοση 2000). Μάλλον τους έχουν ξεχάσει.

 
Απάντηση
(28-12-2013, 07:30 PM)'MB 0405N1' Έγραψε: Μέχρι πρότεινος, ίσως και ακόμα, χάρτης επί της Βασιλίσσης Σοφίας έξω από το σταθμό του Μεγάρου Μουσικής έδειχνε με διακεκομμένη γραμμή το Σύνταγμα-Μοναστηράκι [img]images/smilies/tongue.gif[/img] (έκδοση 2000). Μάλλον τους έχουν ξεχάσει.

 


 


Α, υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή... [img]images/smilies/tongue.gif[/img]
 

 
Απάντηση
Καθυστερήσεις απόψε στο μετρό γύρω στις 18:00 στη γραμμή 2 και όπως είναι φυσικό υπήρξε σαρδελοποίηση. Η ανακοίνωση για τις καθυστερήσεις έπαιζε συνεχώς..
Απάντηση
Εκτός λειτουργίας ήταν το πρωί, στο σταθμό "Κεραμεικός", οι κυλιόμενες τόσο μεταξύ επιπέδου οδού εξόδου "Τεχνόπολις" και εκδοτηρίων, όσο και μεταξύ του ημιεπιπέδου και της αποβάθρας προς Πλακεντίας/Αεροδρόμιο, και από τις δύο κατευθύνσεις (ανόδου και καθόδου).

Επίσης, στην παραπάνω αποβάθρα υπήρχαν και σεκιούριτι, για να βοηθάνε την κατανομή του κόσμου στο συρμό, αλλά προφανώς και για να επιβλέπουν τα πράγματα με τους μεθυσμένους.
Απάντηση
Κι όμως έρχονται προσλήψεις στη ΣΤΑΣΥ!
http://etheldrivers.blogspot.gr/2014/01/..._3198.html
Απάντηση
Αμήν να το θαυμάσω το σύστημα μας..
Να δω καινούριους συρμούς, να δω χρονοαποστάσεις νορμάλ, να μην δω καθυστερήσεις και σαρδελοιποιήσεις..
Και θα κλείσω τα μάτια μου ήσυχος μετά.. :p 

 

 
Απάντηση
(10-01-2014, 11:17 PM)i_lie_us Έγραψε: Αμήν να το θαυμάσω το σύστημα μας..
Να δω καινούριους συρμούς, να δω χρονοαποστάσεις νορμάλ, να μην δω καθυστερήσεις και σαρδελοιποιήσεις..
Και θα κλείσω τα μάτια μου ήσυχος μετά.. :p 

Τι μακάβριο κλείσιμο...

Για τους νέους συρμούς, φταίει το ξερό τους το κεφάλι. Αλλά και οι υπάρχοντες μια χαρά τα βγάζουν πέρα.

Για τα υπόλοιπα, κάτσε να δούμε τι ειδικότητες θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη, αν κάποτε αυτή βγει και βλέπουμε. Οδηγοί εκπαιδεύονται, αλλά παραμένει ερωτηματικό το πότε θα αναλάβουν. Με κάποιες μετακινησούλες, λειτούργησαν εκδοτήρια και σε "Ανθούπολη" και "Ελληνικό" και γενικώς, κάτι γίνεται.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)