Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
#91
(07-06-2013, 07:53 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Πριν από 2 μήνες, όταν εγκαινιάστηκαν οι δύο νέοι σταθμοί στο Περιστέρι, είχα ανεβάσει εδώ μία λίστα που ανέφερε που λειτουργούν εκδοτήρια και ποιες ώρες τις ημέρας.
Αν σήμερα ξαναπιάσουμε τη λίστα αυτή, θα δούμε ότι έχουμε αρκετές διαφορές:

Μάριε, έχεις ιδέα τι ισχύει στη γραμμή 1; Επίσης διάβαζα για εσωτερικές μετατάξεις και +60 άτομα στα εκδοτήρια, κάτι που θα βελτιώσει λίγο την κατάσταση.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#92
(07-06-2013, 08:57 PM)nikos1991 Έγραψε: Μάριε, έχεις ιδέα τι ισχύει στη γραμμή 1; Επίσης διάβαζα για εσωτερικές μετατάξεις και +60 άτομα στα εκδοτήρια, κάτι που θα βελτιώσει λίγο την κατάσταση.

Εκεί άστα να πάνε. Έζησα τρομερές στιγμές τη Δευτέρα το βράδυ στον Πειραιά που υπήρχε μια ουρά μπροστά από το 1 ανοιχτό εκδοτήριο από τη μια και από τα απαρχαιωμένα ακυρωτικά μηχανήματα από την άλλη, εκ των οποίων και τα μισά δε λειτουργούσαν! Τραγικό...
Απάντηση
#93
http://et.diavgeia.gov.gr/f/yme/ada/%CE%...E%9D%CE%93
H σύμβαση μεταξύ ΟΑΣΑ και ΣΤΑΣΥ.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#94
Υποτίθεται ότι από τις 15 Ιουνίου θα αναγνωρίζονταν στα αυτόματα μηχανήματα του Μετρό το νέο χαρτονόμισμα των 5€. Αμ δε...
Μόλις την περασμένη Πέμπτη 6/6 προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, ο οποίος έχει καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών τη 18η Ιουνίου και μέχρι να γίνει η ανάθεση και να ολοκληρωθεί και η αναβάθμιση (για την οποία δίνεται περιθώριο 20 ημερών), καλός Αύγουστος!

Να σημειωθεί πως ο διαγωνισμός αφορά την αναβάθμιση συνολικά 192 ΑΜΕΕ (αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων) και 21 ανταλλακτικών μονάδων Αναγνωστών Χαρτονομισμάτων που βρίσκονται στις αποθήκες της ΣΤΑΣΥ και έχει προϋπολογισμό 21.240€.
Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα αναβαθμιστούν τα μηχανήματα σε ΧΟΛΑΡΓΟ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και στους 7 σταθμούς που παραδίδονται εντός του 2013 (ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ), καθώς η ΣΤΑΣΥ διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί στη ανάθεση της αναβάθμισης αυτών των ΑΜΕΕ.
Απάντηση
#95
(09-06-2013, 04:10 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα αναβαθμιστούν τα μηχανήματα σε ΧΟΛΑΡΓΟ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ, ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και στους 7 σταθμούς που παραδίδονται εντός του 2013 (ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ), καθώς η ΣΤΑΣΥ διατηρεί το δικαίωμα να μην προβεί στη ανάθεση της αναβάθμισης αυτών των ΑΜΕΕ.

Για ποιο λόγο; Έχει 5ετή εγγύηση και πρέπει να γίνει τσάμπα;
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#96
Επειδή δεν έχει συζητηθεί καθόλου, στη ΔΑΦΝΗ, αυτές τις ημέρες που δε λειτουργεί ο ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, συμβαίνουν τα εξής:
Καταρχάς, η αποβάθρα προς Αγ. Δημήτριο είναι κλειστή. Δε χρησιμοποιείται ούτε για αποβίβαση, αφού έχουν τοποθετηθεί και κορδέλες στο επίπεδο των εκδοτηρίων.
Οι συρμοί τερματίζουν στην αποβάθρα προς Ανθούπολη, όπου η κυλιόμενη έχει αλλάξει από καθόδου σε ανόδου και γι' αυτό στην αρχή της (στο ύψος του επιπέδου των εκδοτηρίων) έχει τοποθετηθεί χαρτί που προειδοποιεί γι' αυτή την αλλαγή.
Η τηλεματική πάλι στην κλειστή αποβάθρα δε λειτουργεί και στην αποβάθρα προς Ανθούπολη βγάζει ένδειξη "ΤΕΡΜΑΤΙΚΟΣ", η οποία στη συνέχεια αλλάζει σε "ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ XX:00" (όπου ΧΧ τα λεπτά μέχρι την αναχώρηση).

Αλήθεια, στην τηλεματική και στις προμετωπίδες, υπάρχει ακόμη η ΔΑΦΝΗ; Γιατί νόμιζα ότι δεν έχουν -τουλάχιστον στην τηλεματική- για για ενδιάμεσους σταθμούς, μιας και όποτε έχω δει να διακόπτεται έκτακτα η κυκλοφορία σε κάποιο τμήμα, συνήθως η τηλεματική σταματάει...
Απάντηση
#97
Η τηλεματική μπορεί να γράφει ό,τι την προγραμματίζουν. Το ίδιο και οι συρμοί. Τουλάχιστον εδώ έτσι γίνεται.
Απάντηση
#98
Η Δάφνη ήταν για 3 περίπου χρόνια τερματικός, οπότε είναι λογικό να υπάρχει και στην τηλεματική και στις προμετωπίδες. Στις προμετωπίδες είναι το 203. (γραμμή 2, κωδικός 03)
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#99
Στη συγκρότηση επιτροπή για διερεύνηση περιστατικού στις 13/6, κατά το οποίο ηλεκτροδηγός χτυπήθηκε από το ρεύμα στην καμπίνα οδήγησης και διεκόμησθη σε νοσοκομείο, προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα η ΣΤΑΣΥ.

Η απόφαση: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92...E%9E%CE%98
Απάντηση
(03-07-2013, 12:15 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Στη συγκρότηση επιτροπή για διερεύνηση περιστατικού στις 13/6, κατά το οποίο ηλεκτροδηγός χτυπήθηκε από το ρεύμα στην καμπίνα οδήγησης και διεκόμησθη σε νοσοκομείο, προχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα η ΣΤΑΣΥ.

Η απόφαση: http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92...E%9E%CE%98

Ποιο είναι το τροχαίο υλικό 12;
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)