Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
#51
(08-04-2013, 01:12 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: http://www.stasy.gr/uploads/tx_sastation...GMA_01.pdf

Ευχαριστώ! Γιατί εδώ έχουν ακόμη τα παλιά.. Μικρό το κακό προς το παρόν. Οι νέες ανακοινώσεις πώς είναι;;
Απάντηση
#52
(08-04-2013, 02:14 AM)Pelham Express Έγραψε: Οι νέες ανακοινώσεις πώς είναι;;

Αν εννοείς τις ηχητικές αναγγελίες στους συρμούς, καμία διαφορά, με εξαίρεση ότι το έχει αλλάξει η φωνή που έλεγε το μήνυμα για να προσέχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα (ακούγονταν μετά το "Επόμενη στάση, Σύνταγμα").
Στους συρμούς της γραμμής 3 ακόμη στο Σύνταγμα λέει "Ανταπόκριση με τη γραμμή 2, Άγιος Αντώνιος - Άγιος Δημήτριος".

Σήμερα πάντως στην αιχμή όλα λειτουργούσαν άψογα. Ούτε καθυστερήσεις, ούτε τίποτα. Και το τσέκαρα και το πρωί και το μεσημέρι που επέστρεφα.
Εκεί που υπάρχει πρόβλημα είναι στο ότι πολλοί είχαν συνηθίσει τις πινακίδες "Προς Άγιο Αντώνιο" και βρέθηκαν σήμερα προ εκπλήξεως με τις νέες πινακίδες. Ειδικά στο Σύνταγμα και το πρωί και το μεσημέρι είδα πόσα άτομα να ρωτάνε αν είναι στη σωστή αποβάθρα και γι' αυτό δε φταίει ο κόσμος, αλλά η ΣΤΑΣΥ, η οποία δεν έκανε ούτε μία ενημέρωση από τα μεγάφωνα για την αλλαγή στο Περιστέρι.

Δεν έχουν αλλάξει μέχρι στιγμής τους χάρτες στους συρμούς και στους σταθμούς του Μετρό. Φαντάζομαι έστω και αυτοκόλλητα θα κολλήσουν προσωρινά στους χάρτες των συρμών, για να αρχίσει να το συνηθίζει και ο κόσμος.

Προσωπικά, ο όλος χειρισμός από τη ΣΤΑΣΥ της υπόθεσης της ένταξης των νέων σταθμών στο δίκτυο, είναι απογοητευτικός. Μια αρκετά σημαντική αλλαγή έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη, χωρίς καμία προετοιμασία.
Από τις εποχές της σπατάλης με τα έντυπα και τις αφίσες κάθε φορά που είτε άνοιγε σταθμός, είτε επεκτείνονταν το δίκτυο, φτάσαμε στο σημερινό χάλι. Και ούτε το ένα ούτε το άλλο χρειάζεται...
Απάντηση
#53
Τους νέους συρμούς θα τους δούμε από Ιούλιο που θα δοθούν οι επεκτάσεις στα νότια να υποθέσω;
Απάντηση
#54
(10-04-2013, 09:48 PM)ecoj Έγραψε: Τους νέους συρμούς θα τους δούμε από Ιούλιο που θα δοθούν οι επεκτάσεις στα νότια να υποθέσω;

Λογικά ναι. Γιατί ακόμη οι 1ης και 2ης καλύπτουν τις ανάγκες του δικτύου.

Πάντως θα κλείσει εβδομάδα και ακόμη κάποια ουσιαστικά πράγματα δεν έχουν αλλάξει.
Το μεσημέρι που από Ευαγγελισμό πήρα το Μετρό για Σύνταγμα, στην αναγγελία της στάσης είπε "Ανταπόκριση με τη γραμμή 2, Άγιος Αντώνιος - Άγιος Δημήτριος" και ήταν και συρμός Αεροδρομίου, στους οποίους θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί ήδη η αλλαγή για να το γνωρίζουν και οι τουρίστες.
Παράλληλα, σε κανένα συρμό δεν έχω δει να έχουν αντικατασταθεί οι χάρτες! Ούτε για να κολλήσουν αυτοκόλλητα (όπως στους σταθμούς μεταξύ Εθν. Άμυνας και Δουκ. Πλακεντίας) δεν έχουν χρήματα;
Απάντηση
#55
Παίζει να περιμένουν και τις επόμενες αλλαγές του καλοκαιριού για να τα αλλάξουν μια και καλή μέσα στους συρμούς. Και οι ταμπέλες στους σταθμούς άλλαξαν και λένε προς Ελληνικό απλά κόλλησαν αυτοκόλλητο προς Άγιο Δημήτριο από πάνω.
Απάντηση
#56
Εντός των επομένων ημερών θα έχουν αντικατασταθεί οι χάρτες στο εσωτερικό των συρμών του Μετρό και του Ηλεκτρικού για να δείχνουν και τους νέους σταθμούς.
Οι νέοι χάρτες θα περιλαμβάνουν όλους τους καινούριους σταθμούς (και των 3 επεκτάσεων δηλαδή), μόνο που αυτοί που δεν έχουν παραδοθεί ακόμη θα επικαλυφθούν με αυτοκόλλητο.
Οι εργασίες τοποθέτησης έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αύριο και να διαρκέσουν το πολύ πέντε (5) 24ωρα, σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού.
Απάντηση
#57
Οι "υδροκέφαλοι" τα κατάφεραν. Ας λουστούμε τώρα όλοι τις συνέπειες: http://www.stasy.gr/index.php?id=375&no_...5b1735b166
Με ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ προαναγγέλλει το κλείσιμο σταθμών που βρίσκονται κοντά σε αθλητικές εγκαταστάσεις, όταν αναμένονται αγώνες με πιθανό ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων.
Ουσιαστικά οι επίμαχοι σταθμοί είναι πλησίον του "Γ. Καραϊσκάκης" και του ΣΕΦ ο σταθμός ΦΑΛΗΡΟ της γραμμής 1 και το Τραμ, και στο ΟΑΚΑ ο σταθμός ΕΙΡΗΝΗ, ο οποίος και υπέστη χθες τις καταστροφές.
Απάντηση
#58
(15-04-2013, 10:46 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Οι "υδροκέφαλοι" τα κατάφεραν. Ας λουστούμε τώρα όλοι τις συνέπειες: http://www.stasy.gr/index.php?id=375&no_...5b1735b166
Με ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ προαναγγέλλει το κλείσιμο σταθμών που βρίσκονται κοντά σε αθλητικές εγκαταστάσεις, όταν αναμένονται αγώνες με πιθανό ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων.
Ουσιαστικά οι επίμαχοι σταθμοί είναι πλησίον του "Γ. Καραϊσκάκης" και του ΣΕΦ ο σταθμός ΦΑΛΗΡΟ της γραμμής 1 και το Τραμ, και στο ΟΑΚΑ ο σταθμός ΕΙΡΗΝΗ, ο οποίος και υπέστη χθες τις καταστροφές.

Έλεος!! Ενώ το λογικό είναι να υπάρχουν επιπλέον δρμολόγια σε τέτοιες περιπτώσεις (αγώνες), τώρα εξ αιτίας αυτών θα κλείνουν και σταθμοί... Ειλικρινά εξοργίζομαι!!
Απάντηση
#59
(15-04-2013, 11:05 PM)Pelham Express Έγραψε: Έλεος!! Ενώ το λογικό είναι να υπάρχουν επιπλέον δρμολόγια σε τέτοιες περιπτώσεις (αγώνες), τώρα εξ αιτίας αυτών θα κλείνουν και σταθμοί... Ειλικρινά εξοργίζομαι!!

Καλά κάνουν αγαπητέ φίλε. Από την εποχή της υπουργίας Βερελή (αν δεν απατώμαι), υπήρξαν ανάλογες αποφάσεις με γνώμονα την ελαχιστοποίηση των φθορών σε τροχαίο υλικό & εγκαταστάσεις και πιθανό τραυματισμό εργαζομένων ή άλλων επιβατών. Πόσο μάλλον σήμερα που μιλάμε για δημοσιονομική προσαρμογή κλπ, δε νοείται να επισκευάζουμε διαρκώς φθορές από τους ανεγκέφαλους! Σε τέτοιες περιπτώσεις μαζί με τα ξερά (βάνδαλοι) καίγονται και τα χλωρά (απλοί φίλαθλοι). Μέχρι να...ωριμάσουμε σαν κοινωνία!
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#60
Από τη Δευτέρα 22/4 αλλάζουν τα πρώτα δρομολόγια στη γραμμή 2 του Μετρό.
Πλέον, τις καθημερινές θα υπάρχει πρώτος συρμός από ΑΤΤΙΚΗ προς Άγ. Δημήτριο στις 05:28 και από τερματικούς (ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ, ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ) στις 05:30.
Αντίθετα, τα Σαββατοκύριακα και στις αργίες θα υπάρχουν μόνο οι αναχωρήσεις στις 05:30 από τους τερματικούς.

Επίσης, για πρώτη φορά μετά από τις πολυήμερες απεργιακές κινητοποιήσεις του Ιανουαρίου και την πολιτική επιστράτευση, το Μετρό δε θα λειτουργήσει τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου (Πρωτομαγιά) από τις 05:30 έως τις 09:00, λόγω στάσης εργασίας του ΣΕΛΜΑ.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)