Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[OnAir24.gr] Κλείνουν δρόμοι στο λιμάνι του Πειραιά, το Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα
#1
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου σε ορισμένα τμήματα της Λ. Ανδρέα Παπανδρέου (Περιφερειακός Δραπετσώνας), από σήμερα, Τρίτη και έως την Πέμπτη, λόγω εργασιών συντήρησης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών απαγορεύεται η στάση και στάθμευση παντός οχήματος στην οδό Κανάρη (Δραπετσώνα), στο τμήμα της από την Πύλη Ε2 (Πυροσβεστική) έως την οδό Αγίου Δημητρίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η διεύθυνση τροχαίας Αττικής καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την οδική σήμανση.

Που θα γίνονται οι διακοπές της κυκλοφορίας:

α) Στο τμήμα της οδογέφυρας μεταξύ των Πυλών Ε1 και Ε2 του Λιμένα Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

β) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύλη Ε1, πριν την υπόγεια διάβαση οχημάτων του κόμβου της Πύλης Ε2. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς τον ισόπεδο κόμβο της Πύλης Ε2 για είσοδο στο λιμάνι ή επιστροφή.

γ) Στον ισόπεδο κόμβο της Πύλης Ε2, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύλη Ε1 και Κερατσίνι. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς Πειραιά ή στην είσοδο στο λιμάνι (Ε2).

δ) Στην έξοδο της Πυροσβεστικής προς Κερατσίνι και Πύλη Ε1. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς τον ισόπεδο κόμβο της Πύλης Ε2.

ε) Στην έξοδο της Πύλης Ε1 προς Πειραιά.

στ) Στη διακλάδωση προς Πειραιά του ρεύματος εξόδου της Πύλης Ε1 προς Κόρινθο. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς Κερατσίνι.

ζ) Στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά μετά την έξοδο της πρώτης σήραγγας. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται προς Πύλη Ε1 ή Δραπετσώνα, μέσω της Γρ. Λαμπράκη.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)