Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρώτο Θέμα] Άφησαν Ρώσους τουρίστες έξω από τα λεωφορεία!
#1
Για έλεγχο του ΣΔΟΕ

Την ... κατάλληλη στιγμή ... για να εκθέσει τη χώρα, βρήκε το μεικτό κλιμάκιο να προχωρήσει σε έλεγχο στα τουριστικά λεωφορεία, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Τη στιγμή που Ρώσοι τουρίστες που κατέφθασαν με δύο πτήσεις στο Ηράκλειο ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία που θα τους μετέφεραν, την εμφάνισή του έκανε μεικτό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ., του ΣΔΟΕ και του ΙΚΑ με σκοπό να διενεργήσει έλεγχο.

Τί κι αν οι τουρίστες ήθελαν απλώς να μπουν στο λεωφορείο και να ξεκινήσουν τις διακοπές τους; Το κλιμάκιο τους ανάγκασε να μείνουν έξω από το λεωφορείο έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Το χειρότερο όλων; Μεταξύ των Ρώσων τουριστών είναι και ένα group δημοσιογράφων, οι οποίοι άρχισαν να "τραβάνε" εικόνες από ... το χαμό, οι οποίες προφανώς θα καταλήξουν στη δημοσιότητα, όταν επιστρέψουν στη χώρα τους.

Πηγή: Cretalive.gr
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Πρώτο θέμα] «Αλωνίζουν» τα αλβανικά λεωφορεία στην Κακαβιά GeorgIrisbus 0 1.824 03-02-2012, 01:34 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)