Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[BriefingNews] Όλα έτοιμα για τις εκλογές
#1
Τα πάντα είναι έτοιμα για τις εκλογές, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μαντιάκης μετά την επιτυχή γενική δοκιμή για τις εκλογές της Κυριακής.

Όπως είπε, από τεχνολογική άποψη δοκιμάστηκαν όλα τα δίκτυα και από διοικητική άποψη όλοι οι υπάλληλοι ήταν στις θέσεις τους σαν να βρισκόμασταν ήδη την ημέρα των εκλογών και διαπιστώθηκε ότι «είμαστε ετοιμοπόλεμοι για τις εκλογές».

Ο κ. Μανιτάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, και τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη, επανέλαβε ότι, την κύρια ευθύνη και το βάρος για τη διενέργεια των εκλογών τα επωμίζονται οι δήμοι κατά πρώτο λόγο και οι περιφέρειες.

Ο κ. Σγουρός σημείωσε ότι, για πρώτη φορά τα αποτελέσματα θα μπορέσουν να δοθούν πολύ πιο σύντομα από όσο δίνονταν τις άλλες φορές, λόγω της καινούριας εφαρμογής μέσω φαξ. Όπως είπε, στις 21.30 το βράδυ ένα πολύ έγκυρο και γρήγορο αποτέλεσμα με βάση τις μεταδόσεις των αποτελεσμάτων που θα γίνονται μέσω των δήμων στην περιφέρεια και από την περιφέρεια στο Υπουργείο Εσωτερικών.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)