Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ναυτεμπορική] Συλλήψεις για κλοπή υλικού ΟΣΕ οδήγησαν σε συμμορία Αφγανών
#1
Για κλοπή υλικού από τον ΟΣΕ συνελήφθησαν στη Μαλακάσα δύο Αφγανοί και δύο οδηγοί ταξί, ως συνεργοί τους.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για αλλοδαπούς που αφαιρούν υλικό από το δίκτυο του ΟΣΕ, εντόπισαν στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μαλακάσας δύο οχήματα ταξί στα οποία επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί (ένας σε κάθε όχημα) και τα ακινητοποίησαν. Μετά από έρευνα βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και στο πίσω κάθισμα και των δύο οχημάτων 25 πλαστικές σακούλες γεμάτες με μεταλλικούς συνδέσμους, συνολικού βάρους 1.000 κιλών.

Αρμόδιος υπάλληλος του ΟΣΕ που κλήθηκε να αναγνωρίσει το υλικό, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για σύγχρονους ελατηριωτούς συνδέσμους βαρέως τύπου, που αποτελούν αποκλειστικά υλικό του ΟΣΕ και χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση των στρωτήρων και της σιδηροτροχιάς.

Όπως διαπιστώθηκε από έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής οι δύο Αφγανοί συλληφθέντες αλλοδαποί μαζί με δύο ακόμα ομοεθνείς τους που συνελήφθησαν στην Πλ. Βικτωρίας από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού, είναι μέλη πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης Αφγανών, η οποία διέπραττε ληστείες, εκβιασμούς και παρείχε «προστασία» σε καταστηματάρχες πακιστανικής καταγωγής στο κέντρο της Αθήνας.

Από την μέχρι τώρα έρευνα εξιχνιάστηκαν 13 περιπτώσεις ληστειών και εκβιασμών, ενώ ερευνάται πλήθος άλλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής ομάδας.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [ΤΑ ΝΕΑ] Συλλήψεις για κλοπή καλωδίων του ΟΣΕ Cmaniac 0 1.682 15-01-2012, 02:39 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac
  [Philippi.in news] Σύλληψη για κλοπή τροχαίου υλικού από τον Ο.Σ.Ε. Konstantinos MercedesBenz 0 1.885 12-04-2011, 05:11 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Ναυτεμπορική] Συλλήψεις για κλοπές καλωδίων από το δίκτυο του ΟΣΕ Cmaniac 2 4.051 09-12-2010, 01:19 AM
Τελευταία Δημοσίευση: ELBO O405GN

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)