Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[HBNews] Απεργούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης
#1
Τα δεδουλευμένα τους διεκδικούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης οι οποίοι προχώρησαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις

Στους δρόμους κατέβηκαν οι 200 εργαζόμενοι στο Μετρό Θεσσαλονίκης, διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους από τον Μάρτιο του 2012 και εκφράζοντας την έντονη ανησυχία τους για το μέλλον του έργου.

Η πορεία διαμαρτυρίας κατέληξε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, όπου οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με σκοπό να θέσουν επί τάπητος τα ζητήματά τους, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου τους, Γιώργος Κόκκινος.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι το κλίμα πυροδότησε η συνέντευξη του προέδρου της Αττικό Μετρό ΑΕ, Χρήστου Τσίτουρα σε τοπικό φύλλο, στην οποία και αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι πληρώνονται κανονικά, ενώ εκφράζει έντονα και τις ανησυχίες του για την ολοκλήρωσή του πρότζεκτ, λόγω αδυναμίας χρηματοδότησής του από την κατασκευάστρια κοινοπραξία.

Πάντως, οι εργαζόμενοι, που από σήμερα, Δευτέρα, πραγματοποιούν 24ωρες απεργίες, έχουν ήδη αποφασίσει να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, ενώ προτίθενται να εντείνουν και την απεργιακή τους στάση.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsKosmos] Απεργούν από αύριο οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης Konstantinos MercedesBenz 0 2.557 20-02-2012, 11:06 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)