Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Aegeanair.com] Απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις από την Αθήνα προς τη Τιφλίδα
#1
Με την αναχώρηση της πτήσης Α3 982, η AEGEAN, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος του δικτύου της Star Alliance, εγκαινίασε σήμερα τις νέες απευθείας πτήσεις της από την Αθήνα προς την Τιφλίδα, την πρωτεύουσα της Γεωργίας. Η AEGEAN θα συνδέει την Αθήνα με την Τιφλίδα με 2 πτήσεις την εβδομάδα. Η πτήση Α3 982 θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών στις 00:25 και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Τιφλίδας στις 04:20(τοπική ώρα). Η πτήση Α3 983 θα αναχωρεί από το διεθνές αεροδρόμιο της Τιφλίδας στις 05:15 (τοπική ώρα) και θα φτάνει στην Αθήνα στις 07:15. Οι πτήσεις θα εκτελούνται με αεροσκάφη AIRBUS A320 ή Α319, 168 θέσεων ή 136 θέσεων, η καμπίνα των οποίων είναι άνετα διαμορφωμένη σε Οικονομική και Διακεκριμένη Θέση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Aegean Airlines, κ. Δημήτρης Γερογιάννης, δήλωσε: «Με την σημερινή έναρξη πτήσεων προσφέρουμε στους επιβάτες μας κατευθείαν πτήσεις προς την Τιφλίδα, το σημαντικό βιομηχανικό, κοινωνικό και πολιτιστικό κέντρο της Γεωργίας. Οι πτήσεις μας από την Γεωργία προσφέρουν πολύ ικανοποιητικές συνδέσεις μέσω της Αθήνας σε περισσότερους από 10 δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς καθώς και άλλους 14 ευρωπαϊκούς προορισμούς. Το νέο μας δρομολόγιο φέρνει πιο κοντά την Αθήνα με την Τιφλίδα, την πρωτεύουσα της Γεωργίας, δημιουργώντας παράλληλα νέες ευκαιρίες για το εμπόριο και τον τουρισμό. Πιστεύουμε ότι οι νέες μας πτήσεις θα ενδυναμώσουν τις σημαντικές επαγγελματικές επαφές μεταξύ της Ελλάδας και της Γεωργίας. Ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους επιβάτες που ταξιδεύουν τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και για αναψυχή και να προσφέρουμε τη φιλοξενία μας στο επιβατικό κοινό της Γεωργίας».

Σήμερα το Διεθνές Αεροδρόμιο της Τιφλίδας θέλοντας να εορτάσει την έναρξη των πτήσεων της AEGEAN, διοργάνωσε μία τελετή στην Αίθουσα Αναχωρήσεων όπου προσκεκλημένοι ήταν εκτός από τους επιβάτες που αναχωρούσαν με την πρώτη πτήση από την Τιφλίδα για την Αθήνα και εκπρόσωποι ταξιδιωτικών γραφείων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Γεωργίας.

Αθήνα– Τιφλίδα, από 11 Ιουνίου 2012

Από Προς Αναχώρηση Άφιξη Ημέρες Αεροσκάφος

Αθήνα Τιφλίδα 00:25 04:20 1 & 4 A320 ή Α319


Από Προς Αναχώρηση Άφιξη Ημέρες Αεροσκάφος

Τιφλίδα Αθήνα 05:15 07:15 1 & 4 A320 ή Α319
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)