Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Real.gr] Με τα φτερά της Olympic Air στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου
#1
Με την Olympic Air, την επίσημη χορηγό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θα ταξιδέψουν οι Έλληνες αθλητές στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Ο πρόεδρος της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος με αφορμή την ανάληψη της χορηγίας τόνισε ότι θα του φαινόταν αδιανόητο να ταξιδέψουν οι Έλληνες αθλητές με άλλα χρώματα από αυτά του εθνικού μας αερομεταφορέα.

Παρόλο που ο ίδιος λόγω της οικονομικής συγκυρίας δεν θα μεταβεί στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εν τούτοις θεωρεί πολύ σημαντικό να αισθάνονται υπερήφανοι οι Έλληνες που θα ταξιδέψουν με τα ελληνικά χρώματα. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι οι εταιρείες χρηματοδοτούν το κράτος γι΄αυτό και δεν τους περισσεύουν χρήματα...

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει ο αθλητικός τομέας αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο οποίος με αφορμή το χορηγικό πρόγραμμα της Olympic Air για την ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα αναφέρθηκε στη δυσκολία εύρεσης χορηγών.

Αυτό που έχει αλλάξει σήμερα στις χορηγίες είναι ότι οι παροχές δίνονται σε είδος, παρά σε μετρητά, το οποίο οι δύο πλευρές έκριναν ότι αποτελεί καλύτερη λύση από την παροχή μετρητών, αφού με τις σημερινές συνθήκες το πιθανότερο είναι ότι τα μετρητά θα κατέληγαν σε κουρεμένα ομόλογα.

Η αναχώρηση των αθλητών θα γίνει από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με την ειδική πτήση της Olympic Air στις 23 Ιουλίου και η επιστροφή θα γίνει στις 13 Αυγούστου. Με το ειδικά ναυλωμένο σκάφος θα πετάξουν όλοι οι αθλητές που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ η εταιρεία θα διαθέσει και άλλα 90 εισιτήρια για μεμονωμένες μετακινήσεις αθλητών και παραγόντων.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)