Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το βήμα της Κω] Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ ταξιτζή και οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ
#1
Δυστυχώς, ακόμη ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στο πολύπαθο σίριαλ, ανάμεσα στους ταξιτζήδες και στο ΚΤΕΛ.

Αυτήν την φορά το περιστατικό έγινε το απόγευμα, στο αεροδρόμιο, όταν – όπως ισχυρίζεται η πλευρά του ταξιτζή- ο οδηγός του ΤΑΞΙ, ζήτησε από τον οδηγό του ΚΤΕΛ να ξεκινήσει το δρομολόγιό του, καθώς παρέμενε παράνομα στον χώρο του αεροδρομίου. Τότε (όπως ισχυρίζεται πάντα η πλευρά του ταξιτζή), ο οδηγός του ΚΤΕΛ αντέδρασε άσχημα βρίζοντάς τον, με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να βγει έξω και να του «ζητήσει το λόγο». Τότε ο οδηγός του ΚΤΕΛ τον χτύπησε (τον κλώτσησε) με αποτέλεσμα, ο ταξιτζής να ανταποδώσει το χτύπημα και να ρίξει κάτω τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (χωρίς ωστόσο να έχει κάτι το σοβαρό), ενώ ο ταξιτζής απομακρύνθηκε από την περιοχή και αναζητείται από την Αστυνομία, αφού του κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του.

Όπως μας είπε ο Πρόεδρος των Ταξί κ. Κίννας, ο οδηγός σε λίγη ώρα θα παραδοθεί από μόνος του στην Αστυνομία. Ο κ. Κίννας μας είπε ακόμα, ότι πριν από λίγες μέρες, είχε πάει στην Εισαγγελέα, ζητώντας της να κάνει τις απαραίτητες συστάσεις στο ΚΤΕΛ, αφού παρανομεί και δεν τηρεί τους όρους που έχουν συμφωνήσει, για τα δρομολόγιά του στο αεροδρόμιο και μάλιστα, αύριο είχε οριστεί σχετικό ραντεβού και με την Αστυνομία.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Πρόοδος] Ρόδος: Διαμάχη μεταξύ ταξιτζήδων - ανοικτού λεωφορείου Konstantinos MercedesBenz 0 1.815 08-05-2012, 09:20 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Πρόοδος] Μήνυση σε βάρος οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ GeorgIrisbus 0 1.678 05-02-2012, 06:14 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)