Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBomb.gr] Χανιά: Νυχτερινά δρομολόγια των ΚΤΕΛ για αποφυγή τροχαίων
#1
Μια ιδιαιτέρως ριζοσπαστική πρωτοβουλία αναμένεται να υλοποιηθεί το καλοκαίρι στα Χανιά.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των θερινών μηνών, θα πραγματοποιούνται νυχτερινά δρομολόγια των ΚΤΕΛ με στόχο τον περιορισμό των τροχαίων δυστυχημάτων που οφείλονται στην κατανάλωση αλκοόλ.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δρομολογούνται ολονύκτια δρομολόγια ανά μια ώρα, προκειμένου να μεταφέρουν από και προς τα νυκτερινά κέντρα του βόρειου παραλιακού μετώπου των Χανίων τους θαμώνες τους.

Τα λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων- Ρεθύμνης θα εκτελούν με φθηνό εισιτήριο δρομολόγια καθημερινά κάθε μία ώρα, με αφετηρία τον σταθμό των υπεραστικών ΚΤΕΛ στο κέντρο της πόλης των Χανίων και τερματισμό στο Γεράνι και αντίστροφα.

Με τον τρόπο αυτόν, σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Γιάννη Καψανάκη, θα μεταφέρονται με ασφάλεια όσοι θαμώνες νυκτερινών κέντρων το επιθυμούν και θα περιορίζεται το φαινόμενο των θαμώνων που οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και που πολλές φορές γίνονται πρωταγωνιστές τροχαίων.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [GoodNet.gr] Ρέθυμνο: Νυχτερινά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ GeorgIrisbus 0 2.438 30-06-2012, 01:28 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Newsbomb.gr] «Στοπ» σε δρομολόγια του ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών στο Ηράκλειο GeorgIrisbus 0 2.167 25-11-2011, 08:40 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)