Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsIt.gr] Μετά το Imperial φοβούνται λουκέτα και σε άλλα ξενοδοχεία της Αθήνας
#1
Tα τελευταία δύο χρόνια έχουν κλείσει περίπου 20 ξενοδοχεία στην Αθήνα στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Αποτελεί βαθύτατα θλιβερό γεγονός η ανακοίνωση της διακοπής λειτουργίας ενός ακόμη ξενοδοχείου της Αθήνας, όπως το Athens Imperial (5*), στολίδι για την πλατεία Καραϊσκάκη, τονίζει σε ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών και Αττικής προειδοποιώντας ότι εάν δεν περιφρουρηθεί το τουριστικό προϊόν και το όνομα της Αθήνας, ο αριθμός των ξενοδοχείων που θα κλείσουν στην Αττική θα αυξηθεί δραματικά.

Πέρα από τα επιμέρους ή τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε ξενοδοχειακή μονάδα, το γεγονός ότι την τελευταία διετία τουλάχιστον 20 αθηναϊκά ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών έκλεισαν και πολλά άλλα αναστέλλουν την λειτουργία τους, φανερώνει το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την -με γεωμετρική πρόοδο- γιγάντωση του επικίνδυνου φαινομένου.

Η «μεταολυμπιακή» - λαμπερή, αναβαθμισμένη και εμπλουτισμένη με νέες υποδομές Αθήνα, δυστυχώς, εγκαταλείφθηκε στη τύχη της επί σειρά ετών, απ' όλες τις κυβερνήσεις και απ' όλα τα αρμόδια υπουργεία - και φυσικά αναφερόμαστε και στην «προ κρίσης εποχή», τονίζει χαρακτηριστικά η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών και Αττικής.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)