Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsNow] Χωρίς ταξί από Δευτέρα το λιμάνι του Ηρακλείου - Αντιδράσεις των ταξιτζήδων
#1
Δεν θα εξυπηρετούν τα ταξί από την ερχόμενη Δευτέρα το λιμάνι του Ηρακλείου όπως κάνει γνωστό με επιστολή του στον... Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου.

Μάλιστα στη σχετική επιστολή ο Σύλλογος εξαπολύει σκληρή επίθεση στον πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΛΗ κ. Μπρά τον οποίο χαρακτηρίζει ώς φεουδάρχη ιδιοκτήτη του λιμανιού με αφορμή όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση, το ανοιχτού τύπου λεωφορείο που χωρίς την άδεια λειτουργίας (οριοθέτηση στάσεων από τον Δήμο Ηρακλείου – αλλα και από τον ίδιο τον κύριο Μπρα – ΟΛΗ ) συνεχίζει να κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα κάνοντας και άγρα πελατών από όλα τα σημεία του Ηρακλείου.

Να σημειωθεί ότι την επιστολή του κοινοποιεί ο Σύλλογος και στον Δήμαρχο Ηρακλείου, στον ΟΛΗ, στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου στην Τροχαία τις Μινωικές Γραμμές την ΑΝΕΚ και στα ΜΜΕ .

Η Επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου προς τον Περιφερειάρχη

Κύριε Αρναουτάκη,

Με μεγάλη μας λύπη σας ανακοινώνουμε πως από την Δευτέρα και επ αόριστον, τα ΤΑΞΙ του Ηρακλείου δεν θα εξυπηρετούν το λιμάνι Ηρακλείου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε ομόφωνα από το ΔΣ του συλλόγου διότι κάποιοι θέλουν να παρουσιαστούν ως Ραγκούσης νούμερο 2 αλλά μάλλον δεν έμαθαν τις εξελίξεις για τον εν λόγο κύριο.....!

Συγκεκριμένα έχει αρχίσει ένα πόλεμο εναντίον του ταξί χωρίς προηγούμενο,

Ο κύριος Μπρας διορισμένος πρόεδρος –διευθύνον σύμβουλος του ΟΛΗ μάλλον νομίζει ότι μπορεί να αποφασίζει και να διατάζει ως φεουδάρχης ιδιοκτήτης του λιμανιού χωρίς να λαμβάνει υπόψη του εκατοντάδες οικογένειες ( έμπορων – ταξιτζήδων- λεωφορείων - που ζουν από τον τουρισμό στην πόλη του Ηρακλείου. Θέμα μας είναι το ανοιχτού τύπου λεωφορείο που χωρίς την άδεια λειτουργίας (οριοθέτηση στάσεων από τον Δήμο Ηρακλείου – αλλα και από τον ίδιο τον κύριο Μπρα – ΟΛΗ )

Συνεχίζει να κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα κάνοντας και άγρα πελατών από όλα τα σημεία του Ηρακλείου, και δεν φτάνει αυτό δίνει ο κύριος Μπρας την άδεια να τοποθετήσει, η εταιρία του λεωφορείου δικό της κιόσκι για να εκδίδει εισιτήρια και να διανέμει φυλλάδια, με αποτέλεσμα ο τουρισμός στην πόλη του Ηρακλείου να μην φτάνει ποτέ και να μαραζώνουν όλες οι επιχειρήσεις και να πλουτίζουν ορισμένοι αλλά και συγκεκριμένοι επιχειρηματίες .

Κύριε περιφερειάρχη σας καλούμε να δείξετε την απαραίτητη προσοχή στο πρόβλημα μας αλλα και πρόβλημα των πολιτών του Ηρακλείου και να δώσετε λύση πριν δημιουργηθούν ακραίες κατάσταση που κανένα δε θα ωφελήσουν, και πολύ περισσότερο τον τουρισμό.

flashnews.gr
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)