Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newskosmos.com] Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του προαστιακού Αεροδρόμιο – Κιάτο
#1
Ταλαιπωρία θα αντιμετωπίσουν από σήμερα και για τις επόμενες μέρες οι επιβάτες του προαστιακού που κινούνται στη διαδρομή Αεροδρόμιο-Κιάτο.

Οι επιβάτες θα αποβιβάζονται στα Άνω Λιόσια και θα μεταφέρονται με πετρελαιοκίνητο συρμό μέχρι τη Μαγούλα λόγω της εκτεταμένης κλοπής καλωδίων ηλεκτροκίνησης .

Τα συνεργεία του ΟΣΕ εργάζονται εντατικά για την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης.
Απάντηση
#2
Αθήνα, 25 Μαΐου 2012

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα 25 Μαΐου 2012 λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι εντοπίστηκε από μηχανοδηγούς του Προαστιακού εκτεταμένη κλοπή υλικού ηλεκτροκίνησης στο τμήμα μεταξύ Μαγούλας και Ασπροπύργου από το 26ο έως το 29ο χιλιόμετρο. Αμέσως δόθηκε εντολή και στο σημείο αυτό οι συρμοί του Προαστιακού κινούνται με μειωμένη ταχύτητα, ενώ από αύριο το πρωί στο τμήμα αυτό η κυκλοφορία θα γίνεται με πετρελαιοκίνητο συρμό.

Αυτό σημαίνει ότι ο επιβάτης, ο οποίος αναχωρεί από το σταθμό του Αεροδρομίου με προορισμό το Κιάτο, θα αποβιβάζεται στα Άνω Λιόσια και στη συνέχεια θα αναχωρεί με πετρελαιοκίνητο συρμό μέχρι τη Μαγούλα. Στο σταθμό της Μαγούλας θα μετεπιβιβάζεται σε ηλεκτροκίνητο συρμό μέχρι το σταθμό του Κιάτου.

Τα συνεργεία του ΟΣΕ εργάζονται εντατικά για την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης στη γραμμή και η τροποποίηση των δρομολογίων θα ισχύσει για μερικές ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει καταγγείλει το συμβάν στις Αστυνομικές Αρχές και θα καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.
Απάντηση
#3
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία της γραμμής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μεταξύ Ασπροπύργου και Μαγούλας, στο σημείο όπου είχε διαπιστωθεί την περασμένη Παρασκευή εκτεταμένη κλοπή υλικού ηλεκτροκίνησης. Τα συνεργεία του σιδηροδρομικού δικτύου εργάστηκαν εντατικά για την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης της γραμμής ενώ άμεσα αντέδρασε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ όταν εντοπίστηκε το πρόβλημα δρομολογώντας πετρελαιοκίνητες αμαξοστοιχίες στο τμήμα όπου είχε γίνει η κλοπή προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Οι κλοπές σιδηροδρομικού υλικού προκαλούν μεγάλες ζημιές στο δίκτυο και καθυστερήσεις στα δρομολόγια ενώ η αποκατάστασή τους έχει επιβαρύνει με εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια τον φορολογούμενο πολίτη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με τον ΟΣΕ, το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και τις Αστυνομικές Αρχές θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια να εξαλείψουν το φαινόμενο κλοπών σιδηροδρομικού υλικού. Οι έλεγχοι του δικτύου θα ενταθούν ενώ θα καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε οι δράστες να συλλαμβάνονται και να τους επιβάλλονται αυστηρές κυρώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα ζητούνται αποζημιώσεις και η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων των δραστών.



Από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsKosmos] Ταλαιπωρία επιβατών σε τρένο του ΟΣΕ Konstantinos MercedesBenz 0 1.642 06-03-2012, 09:44 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [NewsIt.gr] Θανάσιμη παγίδα για 400 επιβάτες του Προαστιακού Konstantinos MercedesBenz 1 2.554 12-05-2011, 03:51 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Giannis

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)