Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Έξπρες] Ανησυχούν για την πορεία του έργου οι εργαζόμενοι στο μετρό
#1
Την ανησυχία τους για την πορεία του έργου, αλλά και για το μέλλον των ίδιων και των συναδέλφων τους, εξέφρασαν οι διοικούντες του σωματείου εργαζομένων στο κατασκευαστικό τμήμα του μετρό.

Οι εργαζόμενοι ανέφεραν σημαντικές καθυστερήσεις με βάση το χρονοδιάγραμμα, μειώσεις προσωπικού, έλλειψη υλικών, καθώς και τη διαδικασία αποσυναρμολόγησης τμημάτων της εγκατάστασης «χωρίς την οποία δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι μετροπόντικες» και τη μεταφορά τους στο εργοτάξιο Καλοχωρίου.

Τόνισαν δε ότι οι ίδιοι εξοφλήθηκαν μόλις τις προηγούμενες μέρες για το Φεβρουάριο και εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον του έργου.
«Σε επικοινωνία που είχαμε με τη διεύθυνση της Αττικό Μετρό μας διαβεβαίωσαν ότι οι πόροι είναι διασφαλισμένοι και ότι καταβάλλονται κανονικά στην κατασκευάστρια εταιρεία, αλλά αυτά που συμβαίνουν μας κάνουν να ανησυχούμε» τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου Γεώργιος Κόκκινος.

«Το έργο πρέπει να γίνει υπόθεση της πόλης και να ολοκληρωθεί.
Με απλήρωτους εργαζόμενους και με εργοδοτική αυθαιρεσία, όμως, κανένα έργο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί» δήλωσε η αναπληρώτρια γραμματέας του ΕΚΘ και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν ότι προετοιμάζουν μεγάλη κινητοποίηση το επόμενο διάστημα, στο οποίο θα καλέσουν όλους τους φορείς της πόλης να πάρουν μέρος, με αίτημα την αποκατάσταση των προβλημάτων που παρατηρούνται στην εξέλιξη του έργου.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)