Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρώτο θέμα] Άρπαζαν τις ράγες του ΟΣΕ στην Αλεξανδρούπολη
#1
Μπροστά στο κέρδος, αδιαφορούσαν για τις ανθρώπινες ζωές οι τέσσερις «κυνηγοί» μετάλλων που λεηλατούσαν τις ράγες του Ο.Σ.Ε. σε απόμερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, με κίνδυνο να προκαλέσουν κάποιο σοβαρό ατύχημα στους επερχόμενους συρμούς!

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έκαναν περιπολίες στην περιοχή, εντόπισαν τους τέσσερις δράστες που είχαν κόψει 15 κομμάτια σιδηροτροχιάς και τα είχαν φορτώσει στο τρέιλερ το οποίο έσερναν με το αυτοκίνητό τους!

Μόλις εκείνοι αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν εγκαταλείποντας το φορτωμένο αυτοκίνητο σε ένα χωράφι της περιοχής.

Όμως, οι έρευνες οδήγησαν σε έναν 31χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία που εστάλη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των υπόλοιπων συνεργών του.

Ακόμη και τα… μαχαιροπίρουνα άρπαξαν οι άγνωστοι που διέρρηξαν μια μονοκατοικία στην Μπόχαλη Ζακύνθου! Οι ιδιοκτήτες δεν βρισκόταν στο νησί και οι κακοποιοί βρήκαν ελεύθερο πεδίο δράσης. Μαζί με τα μαχαίρια και τα πιρούνια, άρπαξαν ένα αλυσοπρίονο και ένα… ρολόι τοίχου και εξαφανίστηκαν!

Μια βαριά μεταλλική πλάστιγγα, σωλήνες άρδευσης και άλλα σίδερα συνολικής αξίας 91.000 ευρώ ήταν η λεία «κυνηγών» μετάλλων που εισέβαλαν στην αποθήκη ενός αγροκτήματος στην περιοχή της Βουπρασίας Ηλείας. Σύμφωνα με μάρτυρες, οι δράστες ήταν τρεις και φόρτωσαν τα κλοπιμαία σε μια «κλούβα» με την οποία εξαφανίστηκαν.

Την αποθήκη εταιρείας που εκτελεί έργα της ΔΕΗ παραβίασαν άγνωστοι στον Πύργο και «σήκωσαν» 550 κιλά μονόκλωνων και 220 κιλά πολύκλωνων αγωγών χαλκού συνολικής αξίας 6.000 ευρώ. Πριν φύγουν αθέατοι, οι δράστες άρπαξαν ακόμη και δύο μπιτόνια βενζίνης!
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Πρώτο Θέμα] Πυροβόλησαν το τζάμι διερχόμενου τραίνου στην Πάτρα! Cmaniac 0 1.709 20-06-2011, 02:40 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)