Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TravelDailyNews.gr] Η Ryanair αναστέλλει όλες τις πτήσεις της για Κω και Ρόδο
#1
Σε ακύρωση όλων των πτήσεών της από τις 2 Οκτωβρίου 2012 σε Κω και Ρόδο προχωρά η Ryanair, καθώς δεν ευοδώθηκε η συμφωνία που είχε με τη ΔΕΤΑΠ και τον δήμαρχο της Κω για τη διεθνή προώθηση των γραμμών της εταιρείας σε Ρόδο και Κω για το φετινό καλοκαίρι.

Βίκυ Καραντζαβέλου

Η Ryanair επιβεβαίωσε χθες την πρόωρη ακύρωση 82 εβδομαδιαίων πτήσεων προς Ρόδο και καθώς δεν τηρήθηκε η κοινή συμφωνημένη εκστρατεία μάρκετινγκ της ΔΕΤΑΠ (Δωδεκανησιακή Εταιρεία Ανάπτυξης & Προόδου) και του δημάρχου της Κω με τη Ryanair, με σκοπό την προώθηση των γραμμών της εταιρεία σε Ρόδο και Κω για το τρέχον καλοκαίρι.

Η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

“Η Ryanair θα παύσει 11 δρομολόγια για την Κω και 13 δρομολόγια για τη Ρόδο, ένα μήνα πριν από το τέλος της θερινής περιόδου, ​​με αποτέλεσμα την απώλεια πάνω από 23.000 τουριστών υψηλού οικονομικού επιπέδου και πάνω από 18 εκατ. ευρώ εσόδων από τον τουρισμό για την τοπική οικονομία, καθώς η ΔΕΤΑΠ και ο δήμαρχος της Κω υπαναχωρήσαν από τη συμφωνία με τη Ryanair για τη διεθνή προώθηση των πτήσεων αυτών. Η συγκεκριμένη προσφορά, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές της Ryanair, εγγυούνταν αύξηση της κίνησης επιβατών και τουριστών υψηλού οικονομικού επιπέδου”.

Ο Stephen McNamara από τη Ryanair δήλωσε: “Η Ryanair σκόπευε αρχικά να λειτουργήσει 11 δρομολόγια για Kω και 13 δρομολόγια για Ρόδο μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, τα οποία και θα έφερναν πάνω από 23.000 επιβάτες υψηλού τουριστικού εισοδήματος τον Οκτωβρίο και θα διατηρούσαν τις τοπικές θέσεις εργασίας.

Παρόλα αυτά, η ΔΕΤΑΠ και ο δήμαρχος της Κω υπαναχώρησαν από μια συμφωνία με τη Ryanair, που αφορούσε στην προώθηση από κοινού των πτήσεών μας και τώρα έχουμε αναγκαστεί να ακυρώσουμε τις πτήσεις, από τις 2 Οκτωβρίου.

Η ΔΕΤΑΠ και ο δήμαρχος της Κω θα πρέπει τώρα να εξηγήσουν στους κατοίκους της Ρόδου και της Kω γιατί αρνήθηκαν να συνεργαστούν με τη μόνη αεροπορική εταιρεία που ενδιαφέρεται να φέρει νέους επιβάτες, νέες θέσεις εργασίας και εκατομμύρια σε τουριστικό εισόδημα στην περιοχή”
.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Το βήμα της Κω] Χειμερινές πτήσεις με την «Transavia» σχεδιάζουν στην Ρόδο Konstantinos MercedesBenz 0 2.152 04-06-2012, 08:02 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Ypodomes.com] Ryanair: κόπηκαν τελικά τα δρομολόγια προς Ρόδο και Κω Konstantinos MercedesBenz 0 1.796 17-09-2011, 09:38 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)