Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ypodomes.com] Αυτοκινητόδρομος Μορέας: θέμα εβδομάδων ο δρόμος για Καλαμάτα
#1
Ολοκληρώνεται σταδιακά ο αυτοκινητόδρομος Τρίπολη - Καλαμάτα στην Ανατολική οδό Πελοποννήσου που κατασκευάζεται από την κοινοπραξία ΜΟΡΕΑΣ.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Καλαμάτας με τη συμμετοχή του δημάρχου της πόλης, Παναγιώτη Νίκα, και του προϊσταμένου της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων, του υπουργείου Υποδομών, Ιωάννη Καρνέση, αναφέρθηκε ότι στα τέλη του μήνα ή το αργότερο αρχές Ιουνίου, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος, από τα σύνορα με την Αρκαδία ως το δήμο Καλαμάτας και συγκεκριμένα το τμήμα Τσακώνα - Κόμβος Θουρίας.

Ένα μήνα αργότερα, στα τέλη του προσεχούς Ιουνίου, θα δοθεί στην κυκλοφορία το δυσκολότερο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου, που κατέρρευσε το χειμώνα του 2003 με τη μεγάλη κατολίσθηση.

Πρόκειται για το τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα με μια μικρή παράκαμψη περίπου 400 μέτρων, ενώ στα μέσα Ιουλίου θα δοθεί στην κυκλοφορία και ο κλάδος προς Μεσσήνη. Στη σύσκεψη εξετάστηκαν και ζητήματα που αφορούν την κατασκευή του περιφερειακού της πόλης, που εξελίσσεται με ταχύ ρυθμό και τη διασύνδεσή του με τον αστικό ιστό.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ypodomes.com] Μορέας: διακοπή κυκλοφορίας την Τετάρτη στον κόμβο Παραδεισίων Konstantinos MercedesBenz 0 1.949 15-05-2012, 09:34 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Ypodomes.com] Μορέας: Το τμήμα Παραδείσια-Τσακώνα, το πιο δύσκολο έργο στην Ελλάδα Konstantinos MercedesBenz 0 2.236 02-10-2011, 09:47 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Πρώτο Θέμα] “Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου” κατά των “Δεν πληρώνω” Konstantinos MercedesBenz 1 2.410 13-09-2011, 09:08 PM
Τελευταία Δημοσίευση: ELBO O405GN

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)