Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: "Επέκταση του Αστικού ΚΤΕΛ... στο Διακοπτό"!
#1
Την άμεση υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας για επέκταση της γραμμής των Αστικών Λεωφορείων μέχρι και το Διακοπτό, μετέφερε στον Υπουργό Μεταφορών Μάκη Βορίδη ο Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, θεωρώντας το αίτημα της τοπικής κοινωνίας "βατό και αλληλένδετο με την καθημερινότητα των κατοίκων της" ως προς την μετακίνησή τους στην έδρα του δήμου, το Αίγιο.

Πέραν της έγκρισης της πιο πάνω απόφασης του Δ.Σ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την εξέταση του αιτήματος από αρμόδια Επιτροπή της, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος ζήτησε από το κυβερνητικό στέλεχος να το υιοθετήσει, υπογράφοντας με τη σειρά του την απόφαση "πως δύναται το Αστικό ΚΤΕΛ να επεκταθεί πέραν των σημερινών του ορίων που είναι ο Ελαιώνας, φθάνοντας μέχρι και το Διακοπτό".

Για το θέμα μάλιστα ο υπ. βουλευτής, δήλωσε:

"Η εξυπηρέτηση 2.500 κόσμου, δεν είναι δευτερεύον ζήτημα , πολύ δε περισσότερο αφού η έδρα του νέου μεγάλου δήμου μεταφέρθηκε στο Αίγιο, ενώ Τράπεζα, Αστυνομία κ.ά υπηρεσίες έκλεισαν κι έτσι για πολλά θέματα η μετακίνηση είναι καθημερινώς σχεδόν επιβεβλημένη. Το αίτημα έχει γίνει κατανοητό και αποδεκτό".
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)