Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Agelioforos.gr] Νέα δρομολόγια για την Astra Airlines
#1
Νέα δρομολόγια στο πτητικό της πρόγραμμα προσθέτει η αεροπορική εταιρία Astra Airlines τόσο για πτήσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Οπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει, από την 1η Μαΐου 2012 έως και τα τέλη Μαρτίου του 2016, η Astra Airlines θα εκτελεί τις άγονες γραμμές Θεσσαλονίκη – Χίο, Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη- Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη – Σάμο και Αθήνα – Σητεία.

Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Από τις 3 Μαΐου 2012 η Astra Airlines επεκτείνει το πτητικό της πρόγραμμα και προσθέτει τη γραμμή - «φιλέτο» Θεσσαλονίκη – Αθήνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα, στο συγκεκριμένο δρομολόγιο προστέθηκε άλλη μια αεροπορική εταιρία – εκτός της Aegean και της Olympic Air- η Cyprus Airways, καθιστώντας τον ανταγωνισμό ακόμη μεγαλύτερο.

Θεσσαλονίκη για Μόναχο και Νιρεμβέργη

Από τα τέλη Μαΐου έως και το Σεπτέμβριο 2012 θα πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Μόναχο και Νιρεμβέργη.

Συγκεκριμένα, για Μόναχο, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 26 Μαΐου 2012, κάθε Σάββατο, με ώρα αναχώρησης στις 16.00 και άφιξη στις 17.20 (τοπική ώρα). Από Μόναχο η πτήση θα αναχωρεί στις 18.20 με άφιξη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 21.35.

Για Νιρεμβέργη, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου 2012, και θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή με ώρα αναχώρησης στις 10.40 π.μ. και άφιξη στη Νιρεμβέργη στις 12.10 μ.μ. Από κει θα αναχωρεί στις 13.00 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 16.25.

Πτήσεις για Ρωσία

Η Astra Airlines, πέραν των πτήσεων της περσινής χρονιάς προς Μόσχα, Αγ. Πετρούπολη, Novosibirsk, Omsk και Rostov-on-Don, τη φετινή περίοδο προτίθεται να επεκταθεί περαιτέρω εκτελώντας πτήσεις και προς άλλες πόλεις της Ρωσίας. Επιπλέον, τη φετινή χρονιά το πτητικό πρόγραμμα από Θεσσαλονίκη προς Ουκρανία θα εμπλουτιστεί προσθέτοντας νέες πτήσεις και πιο συγκεκριμένα για Κίεβο, Donetsk, Kharkov και Lvov.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [CorfuPress.com] Στην Astra Airlines το άγονο δρομολόγιο Κέρκυρας-Θεσσαλονίκης Konstantinos MercedesBenz 0 1.576 29-03-2012, 09:10 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)