Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Voria.gr] Νέος γύρος κινητοποιήσεων στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής
#1
Στάσεις εργασίας έχουν προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο οι εργαζόμενοι στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, διαμαρτυρόμενοι για απολύσεις συναδέλφων τους.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής και προγραμματίζουν στάση εργασίας το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 από τις 2 μμ- 9 μμ και την Κυριακή 29 Απριλίου από τις 10 πμ - 5 μμ, διαμαρτυρόμενοι για απολύσεις συναδέλφων τους, καθώς και για τις μειώσεις στις αποδοχές τους.

Οι συγκεντρώσεις των εργαζομένων θα γίνουν το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι και την Κυριακή στις 10 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και να μην επιτρέψουν την πραγματοποίηση των δρομολογίων με απεργοσπαστικό μηχανισμό.
Απάντηση
#2
Ένταση επικράτησε αργά το απόγευμα στα ΚΤΕΛ της Χαλκιδικής κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις που ανακοίνωσε η επιχείρηση, επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα.

Οι συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την εκτέλεση των δρομολογίων με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και μετά από παρέμβαση της αστυνομίας έγιναν δύο προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα της Πυλαίας.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Zougla.gr] Απεργία των εργαζομένων στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής nikolas86 1 3.622 13-06-2012, 09:26 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac
  [Ναυτεμπορική] Νέος γύρος κινητοποιήσεων σε ΜΜΜ - ταξί Cmaniac 7 6.452 03-10-2011, 12:40 AM
Τελευταία Δημοσίευση: mercedes elbo

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)