Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CretaLive.gr] Κίνηση...ματ από τις Μινωικές και ΑΝΕΚ-SUPERFAST!
#1
Το συμφέρον της χώρας πάνω από όλα! Μετακίνησαν τα πλοία τους για να μπουν σε...καλύτερες θέσεις τα κρουαζιερόπλοια και να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες τους!

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει! Για πρώτη φορά στα χρονικά του λιμανιού του Ηρακλείου οι δύο εταιρείες-κολοσσοί της ακτοπλοϊας μας παραμέρισαν τα (στενά) δικά τους συμφέροντα κι έβαλαν πάνω από όλα το συμφέρον της Κρήτης και της χώρας. Τα δύο μεγάλα πλοία των εταιρειών-με αποφάσεις των διοικήσεων- μετακινήθηκαν από τις προβλήτες 1 και 2 που παραδοσιακά 'δένουν' προς ανατολικότερες θέσεις για να μπουν εκεί δύο κραουζιερόπλοια!

[Εικόνα: f7246e378126af279f354fba94172412.jpg]

Συγκεκριμένα τα πλοία της εταιρείας Louis, το 'Οριεντ' και το 'Κριστάλ', που μεταφέρουν 4000 κόσμο, 'εδεσαν' στις προβλήτες 1 και 2 για να μπορέσουν οι επιβάτες τους να έχουν ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στην πόλη και φυσικά να μείνουν περισσότερο χρόνο στο Ηράκλειο!

"Είναι μια κίνηση η οποία δείχνει ότι με τη συνεργασία μπορούμε να πετυχουμε πολλά! Θέλω να απευθύνω συγχαρητήρια στις δύο μεγάλες μας εταιρείες για την κίνηση αυτή. Δείχνει πολλά!' τόνισε στο CRETALIVE ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ.Μπρας που επιβεβαίωσε το γεγονός...

Η συνεργασία στο λιμάνι, αλλά και με τους φορείς της πόλης πάντως αναμένεται να λειτουργήσει υπέρ της αυξησης των επιβατών κρουαζιέρας...
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)