Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[In.gr] Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε στην πλατεία Συντάγματος
#1
Ένας ηλικιωμένος άνδρας αυτοκτόνησε στις 09:00 την Τετάρτη καταμεσής της πλατείας Συντάγματος. Ο 77χρονος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, μπροστά στα έκπληκτα και σοκαρισμένα μάτια των περαστικών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας δεν είπε κάτι πριν θέσει τέλος στη ζωή του. Βρισκόταν ανάμεσα στα δέντρα στη δεξιά πλευρά της πλατείας.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στην περιοχή. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας, που ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός, άφησε σημείωμα, στο οποίο ανέφερε ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Μεταξύ άλλων, στο σημείωμα έγραφε πως «η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος, πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και γίνω βάρος στο παιδί μου.

»Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)».

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος, ανέφερε πως ο 77χρονος ήταν παλιά φαρμακοποιός και μέλος του Συλλόγου μέχρι το 1994.

Τότε πούλησε το φαρμακείο που διατηρούσε στη περιοχή των Αμπελοκήπων σε άλλο συνάδελφό του.

Οι «Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας» οργανώνουν το απόγευμα την 34η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής και την αφιερώνουν στον 77χρονο.

«Καταγγέλλουμε με την σημερινή μας Μοτοπορεία όλους αυτούς που ποδοπάτησαν το Σύνταγμα της Ελλάδος και κατακρεούργησαν κάθε δομικό συστατικό της δημοκρατίας που δήθεν υπηρετούν.

» Καταγγέλλουμε όλους αυτούς που όπλισαν το χέρι του αυτόχειρα αδελφού μας σήμερα. Με την σημερινή πορεία μας στέλνουμε το μήνυμα σε όλους τους συμπολίτες μας για όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους και την ψυχή τους» αναφέρουν.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsIt.gr] Ηρεμία του τρόμου στην πλατεία Συντάγματος αφού βανδάλισαν τα πάντα Konstantinos MercedesBenz 6 5.970 02-07-2011, 10:03 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)