Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsNow] Τέλος στην ασυδοσία με τα Αλβανικά λεωφορεία
#1
Το σχέδιο νόμου που εγκρίθηκε την Παρασκευή από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής βάζει τέλος στην ασυδοσία με τα Αλβανικά λεωφορεία. Συγκεκριμένα το υπουργείο υποδομών μέσω του κ. Βορίδη εισάγει την αρχή της αμοιβαιότητας στις διεθνείς λεωφορειακές γραμμές Ελλάδας - Αλβανίας, καθώς η απελευθέρωσή τους ...λειτούργησε εις βάρος των Ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες αποσύρθηκαν από την διαδρομή, με εξαίρεση το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Έτσι, κατόπιν μελέτης, θα καθοριστεί η βιώσιμη και ισομερής εκμετάλλευση, κατά 50%-50%, μεταξύ των δύο χωρών. Με τις μέχρι τώρα συνθήκες τα Αλβανικά λεωφορεία εις βάρος των Ελληνικών ΚΤΕΛ εκμεταλλευόταν πλήρως τις γραμμές καθώς μπορούσαν στις διαδρομές τους να παίρνουν όποιον θέλουν χωρίς κανέναν έλεγχο.

Για παράδειγμα ένα λεωφορείο που ερχόταν από Αλβανία με προορισμό την Καλαμάτα ή την Αθήνα, στην διαδρομή μπορούσε να σταματήσει και να πάρει επιβάτες παράνομα και με σχεδόν μηδαμινό αντίτιμο προκαλώντας ζημιά και έτσι την τελική απόσυρση των Ελληνικών ΚΤΕΛ από τις συγκεκριμένες διαδρομές.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Πρώτο θέμα] «Αλωνίζουν» τα αλβανικά λεωφορεία στην Κακαβιά GeorgIrisbus 0 1.823 03-02-2012, 01:34 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Isthmos.gr] Aντίδραση Νίκα για αλβανικά λεωφορεία που παρκάρουν παράνομα στον ΟΣΕ Konstantinos MercedesBenz 0 2.008 15-08-2011, 11:09 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)