Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsbomb.gr] Αιχμές κατά Βορίδη για τη χρηματοδότηση των ΚΤΕΛ
#1
Επίθεση στο Υπουργείο Μεταφορών κάνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα 45 εκατ. Ευρώ τα οποία έδωσε ως χρηματοδότηση για τα ΚΤΕΛ.

Στην ανακοίνωση, αναφέρεται: «Πρόκειται για ένα ασύλληπτο για τα σημερινά δεδομένα της ελληνικής οικονομίας ποσό, που κάνει τον κάθε καλόπιστο να αναρωτηθεί αν τελικά υπάρχουν χρήματα στο ΠΔΕ. Κι αν υπάρχουν γιατί δεν διατίθενται για την προβολή της χώρας στο εξωτερικό και την αντιστροφή του δυσφημιστικού κλίματος για τη χώρα, αλλά προσφέρονται για να ενισχυθούν και να προστατευθούν τα ΚΤΕΛ, όταν είναι υποχρέωση της χώρας η πλήρης απελευθέρωση των οδικών επιβατικών μεταφορών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει: «Ο κ. Μάκης Βορίδης καλείται να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προωθείται η συγκεκριμένη διάταξη και μάλιστα με την ένδειξη του κατεπείγοντος. Αλλά και οι προϊστάμενοί του στο Μέγαρο Μαξίμου και την οδό Συγγρού οφείλουν να παρέμβουν ώστε να αποκαταστήσουν τον ορθό λόγο και τη δεοντολογία.

Η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών είναι έκθετη, όχι μόνο απέναντι στους επαγγελματίες των οδικών μεταφορών, αλλά και απέναντι στο σύνολο των πολιτών της χώρας, που καλούνται να πληρώσουν πανάκριβα την νοοτροπία και την πρακτική που συχνά διέπει τις κινήσεις του πολιτικού προσωπικού.»
Απάντηση
#2
Δεν προκαλει βεβαια καμια εντυπωση... Οσο κι αν προσυπογραφω τις ενστασεις που αναφερονται στην ανακοινωση δεν παυω να αναρρωτιεμαι τι σκοπιμοτητες εξυπηρετει. Ειναι αραγε τυχαιο οτι ειναι το μονο Επαγγελματικο Επιμελητηριο το οποιο πηρε θεση? Παιζει ή οχι ρολο η επιχειρηματικη δραστηριοτητα του προεδρου του? Γιατι η συγκεκριμενη ανακοινωση προηγειται της Ομοσπονδιας του κλαδου που θιγεται? Ποσο νομιμο και ηθικο ειναι να χρησιμοποιειται ενας τετοιος φορεας για να ικανοποιει τους προσωπικους επιχειρηματικους σκοπους του - υποδικου για υπεξαιρεση μαλιστα - προεδρου του?
Της κοντης (...) οι τριχες της φταινε...
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)