Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ypodomes.com] Ήπειρος: επί τάπητος τα θέματα των υπεραστικών συγκοινωνιών
#1
Ζητήματα που αφορούν τις υπεραστικές συγκοινωνίες εξετάστηκαν σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο αρμόδιος για θέματα Μεταφορών Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Καραμπίνας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών της Περιφέρειας κ. Κων. Ζήκος και οι κ.κ. Γρηγόρης Γκίκας (Πρόεδρος ΚΤΕΛ Ιωαννίνων), Ιωάννης Κουμπούρας (Πρόεδρος ΚΤΕΛ Άρτας), Κων. Χαρίσης (Πρόεδρος ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας), Παναγ. Σαρδελής και Δημ. Νάσης (Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος αντίστοιχα του ΚΤΕΛ Πρέβεζας).

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Μεταφορών για τις διεθνείς λεωφορειακές γραμμές, για την οποία οι φορείς των υπεραστικών συγκοινωνιών πρόκειται να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ιωάννης Καραμπίνας, δήλωσε ότι ήταν μια εποικοδομητική σύσκεψη κατά την οποία συζητήθηκαν πολλά θέματα που άπτονται των υπεραστικών συγκοινωνιών. «Από όλους μας έγινε παραδεκτό ότι πρέπει να παρέμβουμε ολοκληρωμένα ως Περιφέρεια για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έχουμε αναπτύξει μια πολύ καλή συνεργασία με τους φορείς των μεταφορών της Ηπείρου και αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον ώστε να βρίσκονται οι κατάλληλες λύσεις», κατέληξε ο Αντιπεριφερειάρχης.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)