Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[E-Go.gr] Όλα τα μέσα μεταφοράς σε μια εφαρμογή για Android
#1
Ψάχνεις πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς όταν είσαι στο δρόμο; Η εφαρμογή Transportation in Athens έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για τα λεωφορεία, τα τρένα, το μετρό, το τραμ, τα τρόλεϊ και τον προαστιακό. Για να μην ρωτάς εδώ κι εκεί...

Έτσι μετά από λίγα δευτερόλεπτα αναζήτησης στο κινητό σου ξέρεις πλέον τις ώρες των δρομολογίων, τις στάσεις, τη διαδρομή που ακολουθεί κάθε μέσο ενώ μπορείς να συγκρίνεις 2 γραμμές και να βρεις αυτή που πραγματικά σου ταιριάζει.

Επιπλέον η εφαρμογή σου δίνει τη δυνατότητα να δεις όλες τις πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ οπότε μπορείς να τσεκάρεις την επόμενη στάση ακόμα κι όταν είσαι μέσα στο μετρό.

Βέβαια αν συνδεθείς στο ίντερνετ μέσα από την εφαρμογή μπορείς να δεις την κίνηση στους δρόμους αλλά και τις απεργίες για να μην βρεθείς κάποτε να περιμένεις ένα λεωφορείο που δεν θα περάσει ποτέ.

Τις αγαπημένες σου γραμμές μπορείς να τις βάλεις σε μια ειδική λίστα με τις Αγαπημένες ενώ υπάρχει γρήγορη αναζήτηση γραμμών με βάση το όνομα ή τον αριθμό της γραμμής.

Τώρα που η βενζίνη έχει βρεθεί στο ύψος και που τα μέσα πάνε παντού, ήρθε η ώρα να γίνεις ο άρχοντας των ΜΜΜ. Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν την εφαρμογή από το Android market.
Απάντηση
#2
Κάποιος που την έχει κατεβάσει μπορεί να μας ενημερώσει τι σημαίνει να συγκρίνεις δύο γραμμές;
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)