Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Kathimerini] Κινητοποίηση γονέων για να εξασφαλιστεί η μεταφορά των μαθητών
#1
Για άλλη μία φορά, οι γονείς παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους μετά την ανακοίνωση των ιδιοκτητών λεωφορείων της Σάμου ότι, την Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, θα σταματήσουν τη μεταφορά των μαθητών. Από το πρωί, αντιπροσωπία της ένωσης γονέων επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου, Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, ο οποίος τους δήλωσε ότι θα έχει συνάντηση αύριο με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ προκειμένου να τον διαβεβαιώσει ότι πολύ σύντομα θα δοθούν τα χρήματα που αφορούν στην εξόφληση της προηγούμενης σχολικής χρονιάς (ως την 30η Ιουνίου του 2011) και θα καταβάλει προσπάθεια για την εξεύρεση και των υπόλοιπων οφειλών.

Η επιτροπή πήγε και στο δήμο αλλά, λόγω ασθένειας του δημάρχου, επέδωσε το ψήφισμα στον αντιδήμαρχο Γιώργο Στάντζο, ενώ ενημερώθηκε, από τον γενικό γραμματέα, για το τι έχει συμβεί με τον διαγωνισμό των γραμμών. Στη συνέχεια, το ψήφισμα επιδόθηκε και στο γραφείο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, της οποίας ο προϊστάμενος απουσίαζε.

Στο ψήφισμα, οι γονείς διεκδικούν, την έκτακτη επιχορήγηση στο δήμο, ώστε να παρέχεται ένα μικρό γεύμα σε όλα τα παιδιά, αξιοποιώντας τις υποδομές και το προσωπικό που διαθέτει. Επιπλέον, καλούν τον δήμο να ξεκαθαρίσει, στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, αφού στις 29 Φεβρουαρίου λήγει η δίμηνη παράταση της σύμβασης με την περιφερειακή ενότητα.

Το θέμα θα συζητηθεί, απόψε και στη λαϊκή συνέλευση που θα γίνει, στις 7 το βράδυ, στο πολιτιστικό κέντρο Παγώνδα.

Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)