Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ypodomes.com] Ολυμπία Οδός: κλειστός ο δρόμος στο ύψος του Διακοπτού
#1
Κλειστή εξακολουθεί να παραμένει η νέα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου, λόγω κατολισθήσεων στο 163ο χιλιόμετρο στο ύψος του Διακοπτού. Επί τόπου βρίσκονται μηχανήματα της Περιφέρειας για να αντιμετωπίσουν τις κατολισθήσεις και να παραδώσουν ξανά στην κυκλοφορία τον δρόμο.

Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται από την παλαιά εθνική οδό, όπου εκεί έχουν αντιμετωπιστεί τα κατολισθητικά φαινόμενα.

Στο μεταξύ, λόγω της έντονης βροχόπτωσης δημιουργήθηκαν προβλήματα σε αρκετές περιοχές της Αιγιάλειας. Ειδικότερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα σε Αίγιο, Ακράτα, Διακοπτό, Καμάρες, Ελίκη και Αιγείρα. Στην περιοχή της Ακράτας οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν οκτώ άτομα, που είχαν αποκλεισθεί στα σπίτια τους μετά την υπερχείλιση του ποταμού Θολοπόταμος.

Στην Πάτρα, μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας αντιμετώπισαν έγκαιρα το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στον ποταμό Χάραδρο, μετά την κατάρρευση τοιχίου στο ύψος της περιοχής του Καστελοκάμπου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Κλειστή μέχρι το προσεχές Σάββατο θα παραμείνει η εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου στο ύψος του Διακοφτού. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση αυτή ελήφθη, προκειμένου να αντιμετωπιστεί συνολικά το πρόβλημα των κατολισθήσεων στην περιοχή.
Μέχρι τότε, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική. Ειδικότερα τα αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς Πάτρα, θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό μέσω του κόμβου Καλαβρύτων, ενώ τα αυτοκίνητα με κατεύθυνση προς Αθήνα μέσω του κόμβου του ανατολικού Αιγίου. Όπως εξάλλου ανακοίνωσε η «Ολυμπία Οδός», αποφασίστηκε η αναστολή της είσπραξης των διοδίων.

Εν τω μεταξύ, την άμεση λήψη μέτρων στον χείμαρρο Θολοπόταμο, στην περιοχή της Αιγείρας, ζήτησε σήμερα από την ΕΡΓΟΣΕ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις των μηχανικών της Περιφέρειας που διενήργησαν αυτοψία στο σημείο, η υπερχείλιση του χειμάρρου, απ' την οποία προκλήθηκαν ζημιές σε δίκτυα υποδομών και ιδιωτικές περιουσίες, οφείλεται σε κατάρρευση ξυλότυπου κατασκευής έργου της ΕΡΓΟΣΕ.

Πηγή:naftemporiki.gr
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [The Best] Ολυμπία Οδός: υποστηρίζει την μείωση των διοδίων στα υπό κατασκευή τμήματα Konstantinos MercedesBenz 0 1.761 08-09-2011, 10:24 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)