Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 3.67 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo Saracakis B7LA "Αθηνά"
#1
Σήμερα έξω από το Λαρίσης είδα να περνάει ένα Σαρακάκης "Αθηνά" στη γραμμή Β5 και ήταν μεγάλη βλακεία που δεν έιχα την κάμερα μαζί. Ήταν σε άθλια κατάσταση ειδικά στο δεξί πλαϊνό κοντά στην οροφή νόμιζες ότι είχε πάει στη μάχη. Το λυπήθηκα έτσι όπως ήταν!
Απάντηση
#2
Έχω δει τις τελευταίες μέρες σε Α/Β10 και μου φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση...
Βάλτε Solaris Urbino 8.6 σε 537,712,728,729 και αυξήστε τα δρομολόγια του Γ9, του Α10 και του Β10!! Τροποποιήστε τα τοπικά του Μενιδίου και βάλτε την αφετηρία στο ΣΚΑ!! Δημιουργήστε μία νέα γραμμή να καλύπτει Κύπρου & Ιωνίας!!
Απάντηση
#3
Μπαλώματα κάνουν για να τα κρατήσουν στην ζωή, πόσο θα αντέξουν ακόμα με την συντήρηση που τα κάνουν στην ΕΘΕΛ... συν που υπάρχουν και τα Solaris και τα έχουν εκτοπίσει απο τις περισσότερες γραμμές.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#4
Ότι και να είναι αυτά τα 'Solaris' μιλώντας με έναν οδηγό της Ε.ΘΕ.Λ μια μέρα στην γραμμή 608 ΓΑΛΑΤΣΙ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΝΕΚΡ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ μου είπε ότι τα Volvo του Σαρακάκη καθώς και τα Mercedes της ΕΛΒΟ είναι "σκυλιά" σε αντίθεση με τα Solaris τα οποία κάθε λίγο και λιγάκι παρουσιάζουν προβλήματα. Τώρα αλήθεια (Wink ψέματα (Wink δεν μπορώ να γνωρίζω, πάντως πιστεύω και εγώ ότι και ο λεωφορειατζής!
Απάντηση
#5
τη προηγουμενη εβδομαδα (δε θυμαμαι μερα) ειδα την΄''αθηνα'' 172 φρεσκοβαμμενο στη γραμμη 843 πειραια περαμα!!
Απάντηση
#6
Πάντως και εμένα οδηγός λεωφορείου με τον οποίο κουβέντιασα μου έλεγε τα χειρότερα για τα Σολάρις.
Απάντηση
#7
Σήμερα κίνδυνος θάνατος νταλίκα βόλβο, της είχε φύγει μεγάλο μέρος απ' το δεξί πίσω μέρος που είναι δίπλα στην πινακίδα και κουνιότανε με επικίνδυνο τρόπο που όποιος πέρναγε από δίπλα της θα πάθαινε αρκετά μεγάλη ζημιά έτσι και τον πετύχαινε. Δεν θυμάμαι ποια ήτανε, αλλά είναι μία απόδειξη ότι τα έχουν αφήσει στην μοίρα τους και κινδυνεύουν και οι υπόλοιποι που κυκλοφορούν στον δρόμο πλέον. Ήθελα να σταμάταγα τον οδηγό να του το πω αλλά δεν τον πρόλαβα. Θα μου πεις θα έβγαζες άκρη? δεν νομίζω
Απάντηση
#8
Κώστα μήπως θυμάσαι πού το είδες αυτό;;
114, 115, 149, 170, Ε22 (το Γ1 να 'ταν κι άλλο.........)
Απάντηση
#9
ναι αμέ, στην λένορμαν στον κολωνό
Απάντηση
#10
Κι εγω ειχε τυχει να δω μια Αθηνα,που απο την πισω δεξια γωνια εξειχε ενα μακροστενο κομματακι λαμαρινας.Γραμμη 421 και θα μπορουσε να <<θερισει>> το οτιδηποτε κινουνταν επι της Αγιων Αναργυρων.Εχω και σχετικη φωτογραφια.Απο ενα παρομοιο κομματακι ξεκινησε η τραγωδια του Concorde τον Ιουλιο του 2000 στο Παρισι.Παντως,θεωρω και λιγο ατοπο να κατηγουρουμε κατι αψυχο οπως ενα λεωφορειο,ενα φορτηγο,ενα αεροπλανο κτλ.Δε φταινε αυτα,αφου αφηνονατι σε χερια ανθρωπων και αυτοι ειναι αποκλειστικοι υπευθυνοι για το πως κυκλοφορουν.Εγω,αναλογιζομενος την φοβερη θητεια των δεινοσαυρων στο στολο,πιστευω οτι και οι Αθηνες θα αντεξουν για πολυ ακομα.Οχι,οπως οι δεινοσαυροι,αλλα φανταζομαι οτι το DNA ειναι περιπου το ιδιο.Για μενα η Volvo ειναι η καλυτερη μαρκα σε κινητηρες και μεταδοσεις.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)