Αξιολόγηση Θέματος:
  • 16 Ψήφοι - 2.56 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Solaris Urbino III 18m
#51
Δηλαδή τώρα φταίνε τα αμάξια που σε τόσες άλλες χώρες δουλεύουν απροβλημάτιστα τόσα χρόνια που καταλήγουν σαράβαλα και όχι οι οδηγοί, η ΕΘΕΛ και η συντήρηση (χαχα καλό... αν υπήρχε κατι τέτοιο τελοσπάντων)
Απάντηση
#52
Καλησπέρα σήμερα μπήκα στο SOLARIS 18m στο 911 στη γραμμή 703 (11 45 απο ΠΕΙΡΑΙΑ) και μπροστά στον οδηγό οπου καθόμουν είδα στο ταμπλό πως είχε αναμμένο μια πορτοκαλί ενδειξη!! προφανώς κάποιο πρόβλημα?? εχω και φωτογραφία αλλα δε ξέρω πως να τη περάσω εδώ!
Απάντηση
#53
Η πορτοκαλι ενδειξη αφορα καποιο προβλημα οπως πολυ σωστα αναφερεις το οποιο ομως δεν ειναι κατι σοβαρο προκειμενου να ακινητοποιηθει το λεωφορειο. Μπορει να ολοκληρωσει την βαρδια του και να εξεταστει (αν εξεταστει) οταν αποσυρθει στο αμαξοστασιο. Συχνα βεβαια αφορα ανυπαρκτες βλαβες οι οποιες καταχωρηθηκαν κατα λαθος στο αρχειο βλαβων και σβηνονται οταν συνδεθει το οχημα με το διαγνωστικο.
Απάντηση
#54
καταλαβα !! ελπιζω να το δουν γιατι ειναι καινουργια ακομα !! ευχαριστω για την απαντηση!!
Απάντηση
#55
(03-10-2011, 10:27 AM)Citaro Έγραψε: Αναγκαστικά όμως φαίνεται ότι τα οχήματα αυτά πρέπει να βγάλουν τουλάχιστον άλλα 6-7 χρόνια, καθώς έτσι όπως πάνε τα οικονομικά, δεν ξαναβλέπω προμήθεια λεωφορείων στον ορίζοντα (Αν είναι βέβαια να ξαναπάρουμε Solaris, καλύτερα τα ΕΛΒΟ μας)
Συμφωνώ θυμάμαι την τελευταία φορά που πήγαινα Κηφισιά με Β9 Solaris το #858 καθόμουν στο πρώτο κάθισμα δεξιά και είχε μείνει ανοιχτό το παράθυρο. Το κλείνω ξανανόιγει. Έγινε αυτό 2-3 φορές μέχρι που το παράτησα. Σε κάθε λακούβα άνοιγε μόνο του έλεος. Φυσικά βέβαια δεν φταίει μόνο η Solaris αλλά κυριως η χάλια συντήρηση της Πέτρου Ράλλη,οι καρόδρομοι της Αθήνας κ.τ.λ. Ευτυχώς τα midi έχουν κρατηθεί σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ειδικά του Ελληνικού είναι ορισμένα που δεν έχουν ούτε καν γρατζουνιά.
Απάντηση
#56
Κάπως άκυρο, αλλά έβλεπα ένα βίντεο της Solaris και διαπίστωσα την ύπαρξη υβριδικου 18μετρου Urbino. Πόσο πιο ακριβό θα είναι;
http://www.youtube.com/watch?v=MgGIwl9vd...re=related
(στο 0:37)
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#57
Κοστος απλου Urbino18 επι 3,5
Απάντηση
#58
(04-10-2011, 10:21 AM)chrispan Έγραψε: Κοστος απλου Urbino18 επι 3,5

ΟΚ... με πείσατε! Big Grin
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#59
Αδυνατώ να καταλάβω πως απο τόσες κατασκευές λεωφορείων (Σαρακάκης/ΕΛΒΟ) ξεπέσαμε ξαφνικά σε Πολωνικά λεωφορεία. Ποιος αλήθεια ήξερε τη Σολάρις πριν έρθουν εδώ τα λεωφορεία ; Ντρέπομαι σαν Έλληνας με τόση ανεργία, να κουβαλάμε εδώ ο,τι και ο,τι και να μην στηριζόμαστε στην εγχώρια παραγωγή.
Απάντηση
#60
Δηλαδή τώρα σοβαρά μας λες οτι οι κουβάδες της ΕΛΒΟ και του Σαρακάκη είναι ανώτεροι των Solaris? Δεν ξεπέσαμε! Απλά πήραμε ότι ποιοτικότερο γινόταν στην τιμή που δόθηκε μιας και άλλες εταιρίες διεθνείς με μεγαλύτερο όνομα δεν έριξαν τόσο την τιμή προσφοράς τους.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Solaris Urbino III 8,6 mercedes elbo 17 23.387 09-07-2014, 10:53 PM
Τελευταία Δημοσίευση: ecoj

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)