Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Hpeiros.gr] Σύσκεψη για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας τουριστικών λεωφορείων
#1
Με αντικείμενο την εξεύρεση λύσεων για προβλήματα που προκαλούνται στην πόλη των Ιωαννίνων από την κυκλοφορία και στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Περιφέρεια, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Μεταφορών – Επικοινωνιών κ. Ιωάννη Καραμπίνα.

Συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων κ. Βασίλειος Μασσαλάς και εκπρόσωποι από το Σωματείο Τουριστικών Λεωφορείων, το Αστικό KTEΛ, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ και την Τροχαία.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης από τους φορείς των συγκοινωνιών και την Τροχαία έγιναν επισημάνσεις για τα κυκλοφοριακά προβλήματα που υπάρχουν με ιδιαίτερη έμφαση στη διπλή στάθμευση, η οποία αποτελεί και την βασική αιτία της κυκλοφοριακής αρρυθμίας που αρκετές ώρες της ημέρας παρουσιάζεται στο κέντρο και σε βασικές οδούς της πόλης.

Παράλληλα επισημάνθηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας ειδικών θέσης στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο Μώλο, στην πλατεία Μαβίλη, στην Κεντρική Πλατεία και στο Αεροδρόμιο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Καραμπίνας, υπογράμμισε ότι ήταν μια πολύ χρήσιμη σύσκεψη, η οποία και θα επαναληφθεί. «Εντοπίστηκαν προβλήματα τα οποία σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς θα αναζητήσουμε τρόπους να τα επιλύσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη και την ανάγκη εξυπηρέτησης των επισκεπτών που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για την τοπική οικονομία».
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)