Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MB O303 #88 Ηρακλείου-Λασιθίου : Το αστέρι που θα διχάσει
#1
[Εικόνα: normal_DSC09206.jpg]

Μετά την γνωριμία μας με το Μάνο, ήθελε και εκείνος να προστέθει το λεωφορείο του στην συλλογή μας. Οι περισσότεροι Κρητικοί το ξέρουν όπως επίσης και αρκετοί λεωφορειόφιλοι λάτρεις του συγκεκριμένου μοντέλου ανα την Ελλάδα. Έτσι το πρωί της 23ης Νοεμβρίου μιας και ο καιρός μας ευνοούσε έλαβα το τηλεφώνημα ότι το λεωφορείο περίμενε για φωτογράφηση στο πάρκινγκ του ΚΤΕΛ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

[Εικόνα: thumb_DSC09253.jpg] Με την πρώτη εντύπωση καταλαβαίνει κανείς ότι το λεωφορείο είναι εξαιρετικά φροντισμένο και διαγράφει απο το μυαλό του την σκέψη "άλλο ενα Ο303". Κάποιοι μάλιστα θα το χαρακτήριζαν και "τούμπανο"!





[Εικόνα: thumb_DSC09213.jpg] Το σχέδιο που το ντύνει εντυπωσιακό και με χρώματα ζωντανά χωρίς υπερβολές και με το λογότυπο O303 να δεσπόζει στο πλάι. Το βάψιμο έχει επιμεληθεί το βαφείο του Ι. Καριπίδη, "Auto Color Design", καθώς επίσης και την αλλαγή όλων των εξωτερικών νικελ διακοσμητικών που διατρέχουν το αμάξωμα όπως μου ανέφερε ο Μάνος.




[Εικόνα: thumb_DSC09247.jpg]Απο όποια πλευρά και αν το κοιτάς δεν σε αφήνει απογοητευμένο. Εδώ η πίσω πλευρά και αυτή άκρως ενυπωσιακή σε πράσινη απόχρωση.







[Εικόνα: thumb_DSC09248.jpg] Το λογότυπο των Μινωικών γραμμών, χορηγού του ΚΤΕΛ, επάνω απο τον μπροστινό θόλο, μέρος και αυτό του σχέδιου του λεωφορείου.







[Εικόνα: thumb_DSC09214.jpg]Φυσικά δεν θα ξεχάσω να επαινέσω και απο δω τον Μάνο γιατί ακόμα και τα τάσια και τα λάστιχα ήταν καλογυαλισμένα πριν το δρομολόγιο και ας ήταν σχολικό που οι περισσότεροι πάνε αποφασισμένοι ότι θα λερωθούν...





[Εικόνα: thumb_DSC09225.JPG] Και σιγά σιγά περνάμε στο εσωτερικό του λεωφορείου. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι σε αποχρώσεις του κίτρινου και του κόκκινου. Φυσικά το πρώτο που παρατηρούμε είναι η θέση οδήγησης. Όλα γυαλισμένα και τακτοποιημένα. Επίσης έχει αλλαχτεί το τιμόνι που βοηθά στην πιο ξεκούραστη οδήγηση και αναβαθμίζοντας το cockpit.






[Εικόνα: thumb_DSC09226.jpg][Εικόνα: thumb_DSC09237.jpg]Και προχωράμε στον χώρο επιβατών. Τα χρώματα ζεστά και φιλόξενα και τα σημάδια φθοράς λόγω ηλικίας και χρήσης ελάχιστα. Τα καθίσματα πάντα προσεγμένα και καθαρά.Φυσικά και τα κουρτινάκια διαλεγμένα ώστε να δένουν στα χρώματα του σαλονιού.


[Εικόνα: thumb_DSC09242.jpg]








Τέλος παρουσίασης με τον Μάνο έτοιμο να φύγει για το δρομολόγιο στην θέση του.
[Εικόνα: normal_DSC09249.jpg]


Αν και εγώ πήρα μια μικρή γεύση του βραδινού φωτισμού δώσαμε υπόσχεση με το τον Μάνο να ξανασυναντηθούμε για να προστεθεί και αυτό στην παρουσίαση. Απο την πλευρά μου να τον ευχαριστήσω για τον χρόνο που μας αφιέρωσε και να ευχηθώ καλά και απροβλημάτιστα δρομολόγια με το αστέρι του!

Για το leoforeia.gr
Paul
Απάντηση
#2
Ωραίος ο Paul! Εγκαινιάσαμε και τις παρουσιάσεις στο forum Wink
Απάντηση
#3
Πολυ καλο οντως αυτος ακριβως ο τροπος παρουσιασης που εκανε ο Paul.Ειναι πολυ καλος στο ματι και πολυ αναλυτικος επισης.
Απάντηση
#4
πολυ ομορφο και πολυ προσεγμενο το αστερι σου φιλε....καλουσ δρομος να εχεις και παντα στην πενα!!!!!!!!!!!!!
treliaris driver.?.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  MB Travego #16 Ηρακλείου-Λασιθίου - Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Paul 5 8.863 04-01-2012, 05:49 PM
Τελευταία Δημοσίευση: chrispan
  MΒ O303 #132 Κτελ Ηρακλείου-Λασιθίου - Mercedes Forever! Paul 0 3.655 04-11-2011, 11:23 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Paul
  MΒ Travego #132 Κτελ Ηρακλείου-Λασιθίου - Η νύφη του λιβυκού Paul 0 4.313 04-11-2011, 10:36 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Paul

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)