Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsbeast.gr] Τελεσίγραφο έως τις 3/12 δίνουν τα ΚΤΕΛ
#1
Σε εξέλιξη η συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Κρήτης

Τελεσίγραφο ως τις 3 Δεκεμβρίου θέτει η διοίκηση του ΚΤΕΛ, που αυτή την ώρα συναντά τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, Ευ.Κουκιαδάκη, με θέμα τη μεταφορά των μαθητών.

Ήδη έχουν σταματήσει τα μαθητικά δρομολόγια σε Επισκοπή και Κοκκίνη Χάνι, καθώς και το δρομολόγιο μεταφοράς με ειδικό ταξί των μαθητών με ειδικές ανάγκες.

Στη συνάντηση η διοίκηση του ΚΤΕΛ υπογράμμισε ότι αν ως τις 3 Δεκεμβρίου δεν έχει πάρει στα χέρια της το έγγραφο της σύμβασης υπογεγραμμένο από τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου (με το οποίο θα μπορέσει να συνάψει δάνειο), δεν έχει άλλη επιλογή παρά να σταματήσει τα μαθητικά δρομολόγια, με δεδομένο ότι τα καύσιμα στερεύουν και οι υπομισθωτές δεν μπορούν να προμηθευτούν καύσιμα επί πιστώσει.

Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Παρασκευή συνεδριάζει το Ελεγκτικό Συνέδριο που θα κληθεί να αποφασίσει επί της ένστασης που κατέθεσε η περιφέρεια, όταν απερρίφθη η παράταση της σύμβασης μεταξύ ΚΤΕΛ και Περιφέρειας.

Το θέμα θα θέσει, πάντως, και ο κ.Κουκιαδάκης τόσο στη Φώφη Γεννηματά όσο και στον Πάρη Κουκουλόπουλο, τους οποίους θα συναντήσει την Τετάρτη.
Απάντηση
#2
Παράταση για τα μαθητικά δρομολόγια

Χειρόφρενο αναμένεται να τραβήξει το ΚΤΕΛ ανατολικής Κρήτης, αν η απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου είναι, για ακόμα μια φορά, αρνητική.

Η ένσταση που είχε υποβάλλει η περιφέρεια Κρήτης κατά απόφασης που απέρριπτε την παράταση της σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών, συζητήθηκε σήμερα στο ελεγκτικό συνέδριο, όπου εκτέθηκαν όλες οι απόψεις και υπογραμμίστηκαν οι συνέπειες που θα φέρει μία ενδεχόμενη νέα απόρριψη.

Η απόφαση αναμένεται σε λίγες ημέρες, σύμφωνα με το cretalive.gr, πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη. Από την πλευρά της η διοίκηση του ΚΤΕΛ δίνει μία παράταση, συνεχίζοντας τα μαθητικά δρομολόγια, έως ότου εκδοθεί η απόφαση.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)