Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρόοδος] Σκοτώθηκε Βορειοηπειρώτης που έπεσε στις ρόδες λεωφορείου
#1
Ερευνώνται όλα τα αίτια από την αστυνομία

Tραγικό θάνατο βρήκε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην Λεωφόρο Ηρακλειδών πριν την Κρεμαστή, ένας 42χρονος Βορειοηπειρώτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος διέμενε στην Κρεμαστή.

Ο 42χρονος παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου που διενεργεί προανάκριση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 42χρονος προσπαθώντας να διασχίσει το δρόμο, βρέθηκε ξαφνικά κάτω από τις ρόδες του τουριστικού λεωφορείου, το οποίο φέρεται να μην έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι αναφέρουν ότι είδαν τον 42χρονο να τρέχει προς το λεωφορείο, ενώ άλλοι που ήταν παρόντες τη στιγμή του ατυχήματος δηλώνουν ότι επρόκειτο για απροσεξία. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι δηλώνουν ότι ο 42χρονος είχε εκδηλώσει στο παρελθόν αυτοκτονικές τάσεις, καθώς αντιμετώπίζε διάφορα προβλήματα.

Οι αξιωματικοί της Τροχαίας ερευνούν πάντως κάθε ενδεχόμενο.

Αναστάτωση προκλήθηκε στον τόπο του συμβάντος. Όσοι βρίσκονταν στο σημείο συγκλονίσθηκαν από τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν και οχήματα της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. με δασοπυροσβέστες οι οποίοι βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του 42χρονου κάτω από το λεωφορείο.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η σορός του 42χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsNow] Πάτρα: Τραγικός θάνατος για 37χρονο κάτω από τις ρόδες λεωφορείου Konstantinos MercedesBenz 0 1.626 01-06-2012, 08:28 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Πρόοδος] Ρόδος: Διαμάχη μεταξύ ταξιτζήδων - ανοικτού λεωφορείου Konstantinos MercedesBenz 0 1.808 08-05-2012, 09:20 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz
  [Πρόοδος] Μήνυση σε βάρος οδηγού λεωφορείου του ΚΤΕΛ GeorgIrisbus 0 1.671 05-02-2012, 06:14 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)