Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leoforeia.gr - Open Gallery
#1
Λαμβάνοντας υπ'όψιν τις απαιτήσεις και τον τρόπο που οι χρήστες πλοηγούνται στις σελίδες του, το leoforeia.gr από σήμερα εγκαινιάζει τον θεσμό της Open gallery!

Η Open Gallery, ανοιχτή gallery ή «Πράσινη» gallery, έρχεται να καλύψει το κενό που αφήνει η κλειστή gallery ή «Μπλε», δημιουργώντας νέες προϋποθέσεις για τους χρήστες της σελίδας.

Στη νέα, ανοιχτή gallery, ο κάθε εγγεγραμμένος χρήστης μπορεί να ανεβάσει μια φωτογραφία ελεύθερα, με μόλις έναν όρο: να είναι τραβηγμένη απ'τον ίδιο.

Ο κάθε χρήστης της σελίδας μπορεί να δημιουργήσει όσα προσωπικά άλμπουμ θέλει και να ανεβάσει όσες φωτογραφίες θέλει. Στην open gallery δεν είναι ανάγκη να προστεθούν αποκλειστικά φωτογραφίες από ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ενώ δεν υπάρχουν απαιτήσεις για σωστή τιτλοφόρηση των αρχείων.

Πρόκειται για το κομμάτι της σελίδας, στο οποίο ο καθείς μπορεί να ανεβάσει τις συγκοινωνιακές φωτογραφίες που επιθυμεί, είτε πρόκειται για τρένα, είτε για αεροπλάνα, είτε για λεωφορεία.

Η gallery, μετά το ανέβασμα της κάθε φωτογραφίας, κάνει αναμεγέθυνση σε μικρότερη ανάλυση.

Η σελίδα διατηρεί πάντα το δικαίωμα της διαγραφής φωτογραφιών ή αποκλεισμού των χρήστων που δεν θα σεβαστούν την λειτουργία της και τους όρους που τίθενται.

Εφ'εξής, η αξιολόγηση των χρηστών που θα μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες στην μπλε gallery θα γίνεται από την διαχείρηση της ιστοσελίδας, αξιολογώντας τις φωτογραφίες του χρήστη που θα ανέβουν στην Πράσινη gallery.

Cmaniac
leoforeia.gr
Απάντηση
#2
Η πράσινη/ανοιχτή Gallery βρίσκεται εδώ

Eπίσης είναι προσβάσιμη μέσω του συνδέσμου που εμφανίζεται αν σύρετε το ποντίκι σας πανω στο tab Gallery της σελίδας.
Απάντηση
#3
Πολυ καλη κινηση απο κατα την γνωμη απο τους διαχειριστες.Κατι που θα ηθελα να ρωτησω στις φωτογραφιες εκει θα γινετε να τις βλεπουμε σε μεγαλη αναλυση αποως στην μπλε gallery η οχι? και δυετερον με βαση την πρασσινη θα παρνουμε το πασω να να βλεπουμε σε πληρη αναλυση τις φωτο στις μπλε?
Απάντηση
#4
Πολύ καλή κίνηση όντως. Εγώ θα πρότεινα και το εξής. Αν δούνε οι διαχειριστές μία πολύ καλή φώτο εκεί, να την μεταφέρουν και στην μπλε γκάλερι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να ανέβει Rolleyes
Απάντηση
#5
@Travego Όχι δεν γίνεται για πρακτικούς λόγους. Στην μέχρι τώρα gallery μόλις βάλεις μια φωτογραφία παίρνεις 3 αρχεία. Ένα το πολύ μικρό thumbnail, δευτερο αυτό που εμφανίζεται όταν ανοίγεις την φωτογραφία και 3ο την πλήρη ανάλυση. Δεν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ των 2 galleries. Δηλαδή δεν κρίνεσαι απο τις φωτογραφίες που έχεις στην ανοιχτή για το αν μπορείς να δεις full φωτογραφίες στην κλειστή. Επίσης λίγο μέτρο στις φωτό...

@kostas260. Φυσικά και θα παρακολουθούμε τις προσθήκες ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όσους χρήστες δεν μας έχουν δείξει κάποιο δείγμα να αναβαθμιστούν σε premium users και να ανεβάζουν στην "μπλε" gallery. Οι φωτογραφίες όμως δεν μπορούν να μεταφέρονται λόγω της χαμηλής ανάλυσης ακόμα και αν υπήρχε η δυνατότητα.
Προσωπικά αν δω κατι καλό θα επικοινωνήσω με πμ με τον χρήστη να μου στειλει την κανονική φωτογραφία και αν πληρεί τις προυποθεσεις θα του δοθει η δυνατότητα να την ανεβάσει και στην "Μπλε".
Απάντηση
#6
Στην open gallery αν θελουμε να κανουμε 1 σχολιο το γραφουμε οπως παλια η εδω στο forum.
Απάντηση
#7
(21-11-2011, 01:43 PM)travego Έγραψε: Στην open gallery αν θελουμε να κανουμε 1 σχολιο το γραφουμε οπως παλια η εδω στο forum.

Όπως παλιά.

Κι αν βρεις πεδίο για να βάλεις σχόλιο, σφύρα μου Big Grin
Απάντηση
#8
Kαι πως γίνεται να ανεβάσουμε φωτογραφία στη πράσινη gallery;
Απάντηση
#9
Επιλέγοντας το πεδίο "προσθήκη αρχείου"
Απάντηση
#10
Ευχαριστώ cmaniac για τη γρήγορη απάντηση αλλα στο συγκεκριμένο πεδίο μου βγάζει:"Λυπούμαστε δεν υπάρχει άλμπουμ εκεί που σας επιτρέπεται να προσθέσετε αρχεία"........
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Leoforeia.gr Gallery - Ανακοινώσεις Cmaniac 34 23.138 14-01-2021, 02:22 PM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)