Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Η... μετακόμιση έφερε αντιδράσεις
#1
Υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης δεν ήθελα να αφήσουν τα γραφεία τους

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής στην Ακτή Βασιλειάδη, όταν υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας αρνούνταν να μετακομίσουν σε άλλο όροφο του κτιρίου.

Οι υπάλληλοι κατήγγειλαν σε δημοσιογράφους καθώς και στο γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Αδωνι Γεωργιάδη, ότι λιμενικοί προχώρησαν σε μετακόμιση των γραφείων τους, παρά την αντίδραση των εργαζομένων. Το πρόβλημα έχει δημιουργηθεί καθώς μετά τη συγχώνευση των υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας με το Ναυτιλίας, δεν έχει γίνει ακόμα αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του και νέο οργανόγραμμα.

Από την άλλη πλευρά, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δεδομένου ότι του παραχωρήθηκε και επισήμως στις 9 Νοεμβρίου το κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη, όπου στεγάζεται το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην εφαρμογή του νέου οργανογράμματος για τη χωροθέτηση των διευθύνσεων του και τη λειτουργία των υπηρεσιών του.

Η κατάσταση τελικά εκτονώθηκε και οι ηγεσίες των δύο υπουργείων ανακοίνωσαν οτι θα πραγματοποιήσουν κοινή συνάντηση για το θέμα του κτιρίου και των υπηρεσιών .
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)