Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The best] Πάτρα: Νέα κλοπή καλωδίων στον ΟΣΕ- Σύσκεψη σήμερα για την επέκταση
#1
Πάτρα: Νέα κλοπή καλωδίων στον ΟΣΕ - Σύσκεψη σήμερα για την επέκταση του προαστιακού που συνεχίζει να καθυστερεί!

Αραχωβίτικα ο επόμενος σταθμός

Έτοιμη είναι η ράμπα του προαστιακού στα Αραχωβίτικα, όμως τα δρομολόγια δεν θα ξεκινήσουν πριν από τα Χριστούγεννα, αφού άγνωστοι έκλεψαν το καλώδιο που ενώνει τον Άγιο Βασίλειο με την περιοχή. Ο οργανισμός χρειάζεται τώρα προμήθεια νέου υλικού και οι διαδικασίες απαιτούν χρόνο.

Πληροφορίες αναφέρουν, πως από σήμερα στην Αθήνα αλλά και στην Πάτρα θα ξεκινήσει νέος γύρος συσκέψεων με αντικείμενο την επέκταση του προαστιακού προς το νέο Λιμάνι, κάτι που είναι άκρως απαραίτητο.

Επίσης έχει παρθεί απόφαση να κατασκευαστεί και η ράμπα στο Ακταίο, ενώ στο τραπέζι θα γίνει και μια κατ αρχήν συζήτηση για την προοπτική επέκτασης του προς την νότια πλευρά του Νομού, μέχρι την Κ. Αχαΐα.

Όλα αυτά γίνονται κάτω από το συνεχιζόμενο πρόβλημα των καθυστερήσεων, που έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο και παρατηρούνται κυρίως στα δρομολόγια με τα οποία οι φοιτητές μετακινούνται, σε συνδυασμό με τα λεωφορεία στο Ρίο.

Αν και η λύση είναι έτοιμη και προβλέπει την αποβίβαση και επιβίβαση τους στον Καστελλοκαμπο, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην κίνηση των τεράστιων οχημάτων, εν τούτοις με αστείες δικαιολογίες περί καταλληλότητας της ράμπας, η οποία εν τω μεταξύ χρησιμοποιείται, δεν έχει προχωρήσει.

Το αποτέλεσμα είναι να παρατηρούνται μεγάλα προβλήματα στα συγκεκριμένα δρομολόγια και οι σκέψεις που γίνονται ακούγοντας τα περί επέκτασης δεν είναι θετικές, για το μέλλον του δημοφιλούς μέσου.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Imerisia-Ver.gr] Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπή καλωδίων του ΟΣΕ στην Αλεξάνδρεια GeorgIrisbus 0 1.753 07-05-2012, 06:50 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Ζούγκλα] Ανήλικοι συνελήφθησαν για κλοπή καλωδίων του ΟΣΕ GeorgIrisbus 0 1.590 17-01-2012, 08:01 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [ΤΑ ΝΕΑ] Συλλήψεις για κλοπή καλωδίων του ΟΣΕ Cmaniac 0 1.682 15-01-2012, 02:39 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac
  [Kilkistoday.gr] Σύλληψη για κλοπή καλωδίων χαλκού από γραμμές του ΟΣΕ στο Αξιοχώρι GeorgIrisbus 0 1.732 29-11-2011, 01:55 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [TheBest] Πάτρα: Αύριο η κρίσιμη σύσκεψη για το τρένο Cmaniac 0 1.756 05-09-2011, 11:02 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)