Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Από υπάλληλοι καθαριότητας… παρουσιαστές ειδήσεων!
#1
Φάμπρικα τακτοποίησης ημετέρων είχε στηθεί στο δήμο Θεσσαλονίκης

Λόφους σχηματίζουν τα σκουπίδια στους δρόμους όλων των μεγάλων πόλεων, ωστόσο την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι υπάλληλοι που είχαν προσληφθεί για την υπηρεσία καθαριότητας στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας κάθε άλλο παρά με τα σκουπιδιάρικα ασχολούνταν, αφού εργάζονταν στην... δημοτική τηλεόραση της πόλης και μάλιστα κάποιοι από αυτούς έφτασαν στο σημείο να είναι οι παρουσιαστές του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της TV 100.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως δημοσιεύει το Έθνος, ότι σε ένα σύνολο 220 εργαζομένων στην Δημοτική Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ), αποκαλύφθηκε ότι πάνω από 20 είχαν προσληφθεί κυρίως στην υπηρεσία καθαριότητας, αλλά είχαν προωθηθεί στη συνέχεια στην συγκεκριμένη επιχείρηση της δημοτικής τηλεόρασης.

Με άλλα λόγια, ο δήμος για περίπου τρεις δεκαετίες προσλάμβανε εργαζόμενους για να καλύψουν δήθεν ανάγκες της καθαριότητας για να τους «τακτοποιήσει» αργότερα σε άλλες θέσεις.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)