Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Madata.gr] Κεφαλλονιά: Συνελήφθη 21χρονη να διακινεί μετανάστες
#1
Στον κρατικό αερολιμένα Κεφαλληνίας, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω δουλέμπορος που προωθούσε προς το εξωτερικό μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα.

Πρόκειται για μια Τσέχα 21 ετών. Η νεαρή αλλοδαπή συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου την ώρα που προσπαθούσε με πλαστά έγγραφα να επιβιβάσει σε πτήση με προορισμό χώρα της Ευρώπης τρεις Σύρους, ηλικίας 18, 19 και 20 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 21χρονη διευκόλυνε την μεταφορά των μεταναστών, μέσω του ΚΤΕΛ από την Αθήνα στο Αργοστόλι και στη συνέχεια θα επιχειρούσε την έξοδό τους, μέσω του αεροδρομίου Κεφαλονιάς, σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερα πλαστά δελτία ταυτότητας, τρία πλαστά φοιτητικά δελτία πανεπιστημίου του εξωτερικού και οκτώ ταξιδιωτικά εισιτήρια αεροπλάνου και πλοίου.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί εάν η νεαρή Τσέχα αποτελεί μέλος πολυεθνικού κυκλώματος διακίνησης μεταναστών.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Zougla.gr
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)