Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newpost.gr] Οδηγοί ταξί ξυλοκόπησαν φωτορεπόρτερ στη Πάτρα!
#1
Σοβαρό επεισόδιο με φωτορεπόρτερ σημειώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας των ταξιτζήδων στο κέντρο της Πάτρας.

Ο φωτορεπόρτερ στεκόταν στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και τραβούσε φωτογραφίες από την πορεία των ταξιτζήδων.

Ξαφνικά δύο από αυτούς, τον πλησίασαν και απαίτησαν -κατά τα λεγόμενά του- να τους παραδώσει τη φωτογραφική μηχανή. Ο φωτορεπόρτερ αρνήθηκε και τότε άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές!

Μάλιστα ο ένας από τους δύο έφθασε στο σημείο να του... αρπάξει τα κλειδιά από το μηχανάκι, την ώρα που ο φωτορεπόρτερ προσπαθούσε να ξεφύγει με αυτό για να γλιτώσει τα χειρότερα.
Όπως διαβάζουμε στο Dete, ο ταξιτζής συνέχισε να τον χτυπά, με κλωτσιές στα πλευρά!

Το επεισόδιο τέλειωσε όταν μπήκαν άλλοι στη μέση για να τους χωρίσουν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί της Πάτρας, Παναγιώτης Σκέτζος, ο οποίος (κατά δήλωση του φωτορεπόρτερ) απήντησε ότι οι συγκεκριμένοι ταξιτζήδες δεν είναι "δικοί" του αλλά του ΠΑΜΕ.
Απάντηση
#2
Τι ισχυρίζονται

Από την Επιτροπή Αγώνα Ταξί Πάτρας, ανακοίνωθηκαν τα εξής: "Σχετικά με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για την υποτιθέμενη επίθεση από διαδηλωτές ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί σε φωτορεπόρτερ, έχουμε να πούμε τα παρακάτω:

Ήταν ένα απλό επεισόδιο που έγινε ως εξής: Ο συγκεκριμένος φωτορεπόρτερ τραβούσε φωτογραφίες τα ΤΑΞΙ, τους οδηγούς και τις πινακίδες την ώρα της κινητοποίησης.

Ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ ζήτησαν από το φωτορεπόρτερ να σταματήσει τη φωτογράφηση των πινακίδων γιατί είναι πάρα πολλές οι δικαστικές διώξεις που έχουν γίνει σε βάρος ιδιοκτητών τους τελευταίους μήνες, από φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στις πινακίδες των ΤΑΞΙ.

Πολλοί συνάδελφοι είναι κατηγορούμενοι επειδή αγωνίζονται για να παραμείνουν στο επάγγελμα, για να μην απελευθερωθεί ο κλάδος, προκειμένου να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Ο φωτορεπόρτερ επέμεινε στο να φωτογραφίζει και εκεί δημιουργήθηκε ένα απλό επεισόδιο.

Δεν κατανοούμε τους συνειρμούς της ΕΣΗΕΠΗΝ περί βίας. Άλλωστε η ΕΣΗΕΠΗΝ, οι συντάκτες, οι δημοσιογράφοι βρίσκονται και αυτοί σε κινητοποιήσεις ενάντια στην πολιτική που χτυπάει τα δικαιώματά τους, αγώνες τους οποίους εμείς στηρίζουμε.

Σήμερα χτυπιούνται οι εργαζόμενοι και το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων. Χρειάζεται αλληλοκατανόηση μεταξύ των εργαζομένων και των κλάδων που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Χρειάζεται συστράτευση ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και στα κόμματα του κεφαλαίου".
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ακρίτας] Βελτίωση στις «πιάτσες» ζητούν από τον δήμο Ξάνθης οι οδηγοί ταξί Konstantinos MercedesBenz 0 1.503 25-02-2012, 11:05 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)