Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Newsbomb.gr] Βομβαρδισμένο τοπίο το κέντρο της Γλυφάδας
#1
Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η οδός Ιωάννου Μεταξά στη Γλυφάδα, μετά την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε έξω από πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στις 04:00 τα ξημερώματα.

Δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα άφησαν έξω από κατάστημα ενδυμάτων, μία μαύρη σακούλα η οποία περιείχε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Στις 04:10 ο μηχανισμός εξερράγη, αναστατώνοντας ολόκληρη την περιοχή της Γλυφάδας.

Μάλιστα, το ωστικό κύμα προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε περίπου 30 καταστήματα στον ίδιο δρόμο και στην οδό Ζησιμοπούλου, σε ακτίνα περίπου 200 μέτρων.

Η έκρηξη σάρωσε κυριολεκτικά την περιοχή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο εμπρηστικός μηχανισμός περιείχε δεκάδες κιλά δυναμίτιδας.

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα, καθώς στην περιοχή βρίσκονται πολλές καφετέριες όπου συχνάζουν θαμώνες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την οδό Μεταξά από την Γρ. Λαμπράκη μέχρι οδό την Ζησιμοπούλου για προληπτικούς λόγους, ενώ δεν λειτουργούν οι στάσεις του τραμ στο συγκεκριμένο σημείο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών, η οποία εξετάζει το ενδεχόμενο η έκρηξη να έγινε εξαιτίας προσωπικών διαφορών, ή για εκβιασμό ιδιοκτήτη καταστήματος.
Απάντηση
#2
(12-10-2011, 10:56 AM)meganium Έγραψε: Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης

Η έκρηξη σάρωσε κυριολεκτικά την περιοχή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο εμπρηστικός μηχανισμός περιείχε δεκάδες κιλά δυναμίτιδας.

Χαρακτηριστικες δημοσιογραφικες υπερβολες που τρομοκρατουν τον κοσμο...

Αν περιειχε ΔΕΚΑΔΕΣ κιλα δυναμιτιδας σημερα δεν θα υπηρχε η Γλυφαδα...
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)