Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsIt.gr] Προκαταρκτική εξέταση για το "ΝΤΟΥ" στο υπουργείο Άμυνας
#1
- Αποχώρησαν λίγο μετά τις 16.00
- Εξαγριώθηκαν γιατί κανείς από την ηγεσία του υπουργείου δεν ήθελε να τους δει
- "Tέτοιοι τραμπουκισμοί θα παταχθούν", είπε ο Πάνος Μπεγλίτης
- Τους ζήτησε να φύγουν αλλιώς είπε ότι θα εκδιωχθούν δια της βίας


[Εικόνα: pentagono5475355.jpg]

Για πρώτη φορά στα χρονικά έγινε εισβολή στο υπουργείο Αμυνας. Περίπου 1000 απόστρατοι που διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις τους, "ξήλωσαν" τα μηχανήματα και τις πόρτες, εισβάλλοντας στο χώρο του υπουργείου.

Όλα έγιναν γιατί τόσο ο υπουργός όσο και ο υφυπουργός αρνήθηκαν να τους δεχτούν, μια απόφαση που τους εξαγρίωσε! Ακόμα περισσότερο όμως εξοργίστηκαν από το γεγονός οτι ο υπουργός Αμυνας από το βημα της Βουλής έκανε εμπρηστικές δηλώσεις.

http://www.youtube.com/watch?v=urmc15KH8...re=related

Ο κ. Μπεγλίτης, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς, αναφέρθηκε σε «ατυχές γεγονός που είναι σε εξέλιξη», είπε πως όπως τον ενημέρωσε ο υφυπουργός Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος, «ομάδα 100 απόστρατων αξιωματικών προβαίνουν σε αθλιότητες».

«Τέτοιοι τραμπουκισμοί και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που αντιστρατεύονται τη δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας και υβρίζουν θα παταχθούν άμεσα», τόνισε ο κ. Μπεγλίτης και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί οι απόστρατοι να είναι κράτος εν κράτει ούτε δικαιούνται να λειτουργούν με αντιδημοκρατικό τρόπο»

Στην διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προχωρά το υπουργείο Άμυνας με αφορμή «τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο χώρο του υπουργείου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης αποστράτων» όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΥΕΘΑ. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης έδωσε εντολή στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί εάν τελέστηκαν τυχόν αξιόποινες πράξεις στρατιωτικών οργάνων.

Ο κ. Μπεγλίτης επικοινώνησε επίσης και με την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ελένη Ράικου, η οποία αναμένεται να προβεί στη διενέργεια των αναγκαίων δικαστικών πράξεων όσον αφορά στη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.

http://www.youtube.com/watch?v=wocNG4x_l...re=related

Ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Φρ. Φράγκος, κατέβηκε και μίλησε στους συγκεντρωμένους, παρακαλώντας τους να αποχωρήσουν.

Τους είπε ότι οι εικόνες αυτές δε συνάδουν με την ιδιότητά τους. Πήρε όμως απάντηση από έναν απόστρατο: "Ήμουν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, έχω πολεμήσει στα Ίμια και τώρα μου κόβουν τη σύνταξη και δε μπορώ να ζήσω!".

Λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα αποχώρησαν.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ - ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΒΕΛΑΣ


''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)