Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρώτο θέμα] Στόχοι κακοποιών τα ΚΤΕΛ Αχαΐας και Αταλάντης
#1
Πίστευε ότι θα τα έβρισκε όλα εύκολα ο αλλοδαπός κακοποιός που εισέβαλε σε διώροφο κτίριο του Αλληλοασφαλιστικού Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Λεωφορείων του Κ.Τ.Ε.Λ. Αχαΐας για να κλέψει. Δεν υπολόγισε, όμως, ότι στις εγκαταστάσεις υπήρχε φύλακας ο οποίος τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει!

Ο 36χρονος Ρουμάνος τον απείλησε με ένα μαχαίρι και προσπάθησε να διαφύγει, έστω και με άδεια χέρια. Όμως, ο φύλακας ειδοποίησε την Αστυνομία και οι άνδρες της Άμεσης Δράσης Πατρών έφτασαν αμέσως στην περιοχή. Λίγα λεπτά αργότερα, ο επίδοξος ληστής έπεφτε στα χέρια τους και τώρα ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές στην περιοχή της Αχαΐας.

Στόχος άγνωστων εισβολέων έγιναν και οι εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Οι δράστες διέρρηξαν την πίσω πόρτα του κυλικείου και άρπαξαν από την ταμειακή γύρω στα 500 ευρώ. Όμως, δεν τους φάνηκαν… αρκετά και πήραν μαζί τους δεκάδες κούτες με τσιγάρα, τηλεκάρτες και κάρτες κινητής τηλεφωνίας και διάφορα άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Πρώτο θέμα] «Delivery» πλαστών ευρώ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ! GeorgIrisbus 1 2.278 08-12-2011, 01:33 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [Πρώτο Θέμα] Ευθύνες του ΚΤΕΛ Ημαθίας στην τραγωδία των Τεμπών Cmaniac 1 2.689 09-07-2011, 11:29 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)