Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Argoliki.gr] ΚΤΕΛ Μεσσηνίας: Η κρίση αύξησε τους επιβάτες των λεωφορείων
#1
Ταξίδι με το αυτοκίνητο ή με το λεωφορείο; Σε παλαιότερες εποχές η απάντηση θα ήταν εύκολη και θα έκλινε υπέρ του ιδιωτικού μέσου μεταφοράς. Αυτό όμως πριν την κρίση και την ακριβή βενζίνη, που κάνουν τον καθένα από εμάς να το σκέφτεται καλά πριν γυρίσει το κλειδί στη μίζα.

Από το φετινό Πάσχα παρατηρήθηκε μια τάση να αφήνουν οι εκδρομείς το αυτοκίνητο και να παίρνουν το λεωφορείο, και το καλοκαίρι η τάση αυτή φαίνεται ότι διατηρήθηκε.

Ετσι, αυξήθηκε ο αριθμός των επιβατών στα λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας - ισοσκελίζοντας τις απώλειες από τη μείωση των ταξιδιών.

Όπως μας είπε συγκεκριμένα ο προϊστάμενος του Γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ, Γιώργος Πετρουλάκης, ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποίησαν τα λεωφορεία για να ταξιδέψουν αυξήθηκε, παρόλο που τα στοιχεία δείχνουν ότι οι μετακινήσεις των επιβατών έχουν περιοριστεί: "Ταξιδεύουν λιγότερο, αλλά περισσότερα άτομα. Π.χ. εκεί που ταξίδευαν 5 Σαββατοκύριακα θα ταξιδέψουν 3", εξηγεί. Και προσθέτει πως "το κενό αναπληρώνεται από αυτούς που υπό διαφορετικές συνθήκες θα ταξίδευαν με το αυτοκίνητό τους". Ετσι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, "η κίνηση του επιβατικού κοινού είναι στα ίδια επίπεδα σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή σεζόν".

http://www.eleftheriaonline.gr/
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)