Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ΟΛΠ] Μίσθωση 5 Mercedes-Benz Citaro για τις ανάγκες του λιμανιού
#1

Στα πλαίσια της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα της Κρουαζιέρας, o O.Λ.Π. Α.Ε. προχώρησε σε μίσθωση πέντε (5) καινούργιων λεωφορείων αστικού τύπου (χαμηλοδάπεδα), τα οποία βρίσκονται ήδη στις εγκαταστάσεις του Ο.Λ.Π. και θα τεθούν άμεσα στην εξυπηρέτηση των επιβατών – τουριστών, οι οποίοι διακινούνται με κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Πειραιά.
Τα λεωφορεία αυτά είναι σύγχρονα, μάρκας Mercedes-Benz Citaro, διαθέτουν οικολογικούς κινητήρες τελευταίου τύπου (euro 5 ως προς τις εκπομπές ρύπων), τρεις (3) δίφυλλες πόρτες, και συστήματα τελευταίας τεχνολογίας (EBS, ABS, ASR, Retarder, ισχυρό κλιματισμό, υδατοπαγίδες, κάμερες εσωτερικής παρακολούθησης, οθόνες, αεροκουρτίνες κ.λ.π.) είναι δε άνετα και φιλικά προς το χρήστη και το περιβάλλον.
Τα λεωφορεία αυτά θα αντικαταστήσουν τα λεωφορεία του τύπου NEOPLAN τα οποία μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε ο Ο.Λ.Π. Α.Ε.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ο.Λ.Π. Α.Ε. ήδη αντικατέστησε τους λιμενικούς-ελεγκτές των ηλεκτρονικών πυλών (X Rays) με εξειδικευμένο προσωπικό ιδιωτικών εταιριών, πρόσθεσε νέες πύλες Χ Rays και ταινιόδρομους, δημιούργησε ειδικό χώρο για τα ταξί και αύξησε τις αίθουσες αναμονής με νέους και αισθητικά αναβαθμισμένους χώρους.
Εντός, τέλος, του φθινοπώρου αναμένεται να λειτουργήσει και νέος Σταθμός Επιβατών Κρουαζιέρας στην περιοχή «Κανέλλου», διπλασιάζοντας έτσι τη δυναμικότητα υποδοχής επιβατών κρουαζιέρας.
Με την προσθήκη αυτών των πέντε (5) νέων σύγχρονων λεωφορείων, ο ΟΛΠ υλοποιεί μία ακόμη δέσμευσή του προς τους χρήστες της Κρουαζιέρας για αύξηση ποσοτική και ποιοτική στον εξοπλισμό και τα μέσα που διατίθενται από το λιμάνι του Πειραιά στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αλλά και ενισχύει την εικόνα και την ανταγωνιστικότητα της Χώρας μας στην προσέλκυση επιβατών κρουαζιερόπλοιων, η οποία αποτελεί κρίσιμη και επιτακτική ανάγκη για τον Τουρισμό και την Εθνική οικονομία.

http://www.olp.gr/el/press-releases/316
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [news247] Συνεργασία Ikarbus με Mercedes-Benz GiannisB 0 1.947 17-03-2014, 12:46 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)